Egyetem

Több mint 1100 diák az idei Bonifert-versenyen - szerdán díjkiosztó

Több mint 1100 diák az idei Bonifert-versenyen - szerdán díjkiosztó

2012. május 14., hétfő
Több mint 1100 diák az idei Bonifert-versenyen - szerdán díjkiosztó

Május 16-án (szerdán) délután 15 órától rendezik meg Szegeden, az Arany János Általános Iskolában a VIII. Bonifert Domonkos Matematikaverseny döntőjének ünnepélyes díjkiosztó ünnepségét.

A Bonifert Domonkos Alapítvány és az Ifjú Tehetségekért Jövőnk Érdekében Egyesület által meghirdetett és a Csongrád Megyei Matematika-, Fizikatanárok Szegedi Alkotóműhelye közreműködésével lebonyolított nemzetközi matematikaverseny idei tanévi négy levelező fordulójába több mint 1100 tanuló kapcsolódott be a határon innen és túlról (3-tól 8. osztályos korúig). A döntőn 242 diák vett részt, köztük 41 határon túli. Az elért eredmények alapján évfolyamonként a legjobbak, összesen 74 diák és 14 tanár részesül díjazásban, jutalmazásban. A jutalmak előteremtésében támogatást nyújtottak: - Dr. Bonifert Domonkos Alapítvány - Ifjú Tehetségekért Jövőnk Érdekében Egyesület - Csongrád Megyei Matematika-, Fizikatanárok Szegedi Alkotóműhelye - Mozaik Tankönyvkiadó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.