Előzetesben az élettársát kirabló makói férfi

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

A Makói Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a helybeli férfinak az előzetes letartóztatását, aki hosszú időn keresztül erőszakoskodott élettársával és még ki is rabolta. Tovább »

Vádemelés a rabtársait zsaroló elítélttel szemben

2017. augusztus 23., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a Szegedi Fegyház és Börtönben jogerős szabadságvesztését töltve agresszív viselkedésével, fizikai erőfölényét kihasználva elítélt társait arra kényszerítette, hogy különböző fogyasztási cikkeket adjanak át neki, illetőleg utaljanak át számlájára pénzt. Tovább »

Zsarolás, fenyegetés és 19 migráns egy kisteherautóban

2015. január 21., szerda · Hozzászólok

fegyveres_kenyszerites_police

Késsel kényszerítette ismerősét egy csanádpalotai nő, hogy vigye el Makóra – adta hírül a police.hu.
Tovább »

17 százalékkal nőtt a bűnözés Kárpátalján

2009. december 29., kedd · Hozzászólok

Pavlo Kononyenko vezérőrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság vezetője a napokban tartott sajtóértekezletén összegezte a rendőrség munkájának 11 hónapi eredményeit, elismerte, hogy a múlt év hasonló időszakához viszonyítva 17 százalékkal nőtt Kárpátalján a bűnözés, amely azonban Ukrajnában a legjobb eredménynek számít – adja hírül a karpatinfo.net hírportál.
Tovább »

Nagy magyar kerti parti

2009. április 10., péntek · Hozzászólok

Amikor a megyénkben járt Gyenesei István önkormányzati miniszter, egy felettébb érdekes tervéről is beszélt, ami mellett valahogy elsiklott a sajtó figyelme. Az önkormányzati rendszer átalakításánál bevezetnék a polgármesterek vétójogát, ami lényegében azt jelentené, hogy egy-egy közgyűlési döntést visszaküldhet átgondolásra a városvezető mindaddig, míg ő ezt így gondolja. Hoppá. Ráadásul nem lehetne elmozdítani helyéről – ahogy eddig – a közgyűlés feloszlatásával sem. Mit jelent ez? Tanácselnöki attitűd egyrészről, egyeduralom, aminek az okát maga a miniszter sem titkolta: a választások után esetlegesen kisebbségbe kerülő polgármesterek védelme.

Tovább »

Ismét zsarolja a törpepárt a „nagy” szocialistákat

2009. április 2., csütörtök · Hozzászólok

Vagy támogatják a szocialisták Bajnait és a megszorító programját, vagy szembe kell nézniük az előre hozott választások „rémével” – erre az SZDSZ tett konkrét célzást azzal a kijelentésével, hogy vagy Bajnai, vagy a parlament feloszlatása – számol be cikkében az mno.hu. Gyurcsánynak segíthet a felszínen maradnia, hogy szeretik az egyszerű szavazók és a tagság is. És merre megy a nagy reformer hajója? Tovább »

Milliókat kért, három évet kapott

2008. október 16., csütörtök · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor – SZEGEDma

Három év börtönnel sújtotta jogerősen csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki több millió forintért azt ajánlotta egy hozzá forduló nőnek: elintézi, hogy megszüntessék az asszony élettársának előzetes letartoztatását. Tovább »