Vádat emeltek a zsaroló, uzsorázó kábítószer-kereskedő ellen

2014. április 2., szerda · Hozzászólok

kabitoszer_uzsora_nagymagocsZsarolt, uzsorázott és kábítószert termesztett egy férfi Nagymágocson – tájékoztat a police.hu.
Tovább »

Feljelentéssel zsarolták az idős asszonyt

2014. február 19., szerda · Hozzászólok

Feljelentéssel zsarolva 40 ezer forintot csalt ki két férfi egy idős asszonytól Makón.
Tovább »

Rablás, zsarolás, csalás 16 évesen Makón

2013. április 10., szerda · Hozzászólok

Csoportosan elkövetett rablással, zsarolással és csalással gyanúsít a Makói Rendőrkapitányság egy 16 éves helyi fiatalembert, akit április 9-én őrizetbe vettek.
Tovább »

Kommandósok fogták el a zsarolót a Ligetben + FOTÓK

2013. január 14., hétfő · 3 hozzászólás

Pénzátvétel közben értek tetten a rendőrök január 13-án kora délután egy 29 éves zsarolót a szegedi Ligetben.
Tovább »

BM: megzsarolták a rendőrséget

2012. június 6., szerda · Hozzászólok

Megzsarolta a rendőrséget egy magát Vadásznak nevező ismeretlen a napokban kipattant korrupciógyanús üggyel összefüggésben egy elektronikus levélben; a Belügyminisztérium közölte, hogy nem enged teret egyetlen zsarolási célú felhívásnak sem.
Tovább »

Négy év a rokkantnyugdíjast fogva tartó férfinak

2012. január 18., szerda · Hozzászólok

Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás és személyi szabadság megsértése miatt első fokon négy év börtönbüntetéssel sújtotta szerdán a Szegedi Városi Bíróság azt a dóci férfit, aki csaknem egy hónapig fogva tartott a tanyáján egy rokkantnyugdíjast.
Tovább »

Kék hírek: előzetesben a zsarolók

2010. április 9., péntek · Hozzászólok

Besurranásos lopás gyanúsítottját helyezte a mai napon előzetes letartóztatásba a bíróság – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

17 százalékkal nőtt a bűnözés Kárpátalján

2009. december 29., kedd · Hozzászólok

Pavlo Kononyenko vezérőrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság vezetője a napokban tartott sajtóértekezletén összegezte a rendőrség munkájának 11 hónapi eredményeit, elismerte, hogy a múlt év hasonló időszakához viszonyítva 17 százalékkal nőtt Kárpátalján a bűnözés, amely azonban Ukrajnában a legjobb eredménynek számít – adja hírül a karpatinfo.net hírportál.
Tovább »

Nagy magyar kerti parti

2009. április 10., péntek · Hozzászólok

Amikor a megyénkben járt Gyenesei István önkormányzati miniszter, egy felettébb érdekes tervéről is beszélt, ami mellett valahogy elsiklott a sajtó figyelme. Az önkormányzati rendszer átalakításánál bevezetnék a polgármesterek vétójogát, ami lényegében azt jelentené, hogy egy-egy közgyűlési döntést visszaküldhet átgondolásra a városvezető mindaddig, míg ő ezt így gondolja. Hoppá. Ráadásul nem lehetne elmozdítani helyéről – ahogy eddig – a közgyűlés feloszlatásával sem. Mit jelent ez? Tanácselnöki attitűd egyrészről, egyeduralom, aminek az okát maga a miniszter sem titkolta: a választások után esetlegesen kisebbségbe kerülő polgármesterek védelme.

Tovább »

Ismét zsarolja a törpepárt a „nagy” szocialistákat

2009. április 2., csütörtök · Hozzászólok

Vagy támogatják a szocialisták Bajnait és a megszorító programját, vagy szembe kell nézniük az előre hozott választások „rémével” – erre az SZDSZ tett konkrét célzást azzal a kijelentésével, hogy vagy Bajnai, vagy a parlament feloszlatása – számol be cikkében az mno.hu. Gyurcsánynak segíthet a felszínen maradnia, hogy szeretik az egyszerű szavazók és a tagság is. És merre megy a nagy reformer hajója? Tovább »

Következő oldal »