Kosárlabda: csalóka a ZTE rajtja

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

Első hazai mérkőzését játssza a Zalaegerszeg ellen vasárnap a Naturtex-SZTE Szedeák a férfi kosárlabda NB I/A-ban. A zalaiak az első fordulóban hatalmas pofonba szaladtak bele, de Andjelko Mandic szerint ennek nem szabad jelentőséget tulajdonítani. Tovább »

Kosárlabda: megszorongatta a ZTE-t a Szedeák

2016. október 20., csütörtök · Hozzászólok

szedeak_zte_mj041

A második negyed első felének kivételével végig szoros meccset tudott játszani a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalaegerszeg otthonában, és bár a felzárkózás sikerült, fordítani már nem tudott Nikola Lazic együttese. Tovább »

Kosárlabda: többet is kihozhatott volna a Szedeák a ZTE ellen + FOTÓK

2016. február 16., kedd · 10 hozzászólás

szedeak_zte02_gs

Bár 11 pontos vereséget szenvedett a Zalaegerszeg ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák, Nikola Lazic együttese ha kevesebb technikai hibával játszik, akár a bravúrt is végrehajthatta volna. Tovább »

Kosárlabda: rövidzárlat a harmadik negyedben – kikapott a Szedeák Zalaegerszegen

2015. november 8., vasárnap · 5 hozzászólás

zte_szedeak_kosarsport

A szünetbeli döntetlen után tíz ponttal kapott ki a Naturtex-SZTE-Szedeák a ZTE vendégeként a férfi kosárlabda élvonal 7. fordulójában.
Tovább »

Kosárlabda: az utolsó másodpercben nyert a Szedeák Zalaegerszegen

2015. február 28., szombat · 10 hozzászólás

szedeak_zte25_gs

Bár volt, hogy tíznél is több ponttal vezetett a Naturtex-SZTE Szedeák a Zalaegerszeg otthonában, a hazaiak az utolsó pillanatokban egyenlítettek, de a slusszpoént és ezzel a győzelmet Branko Jereminov triplája jelentette. Tovább »

Kosárlabda: sima meccsen verte a Szedeák a ZTE-t + FOTÓK, VIDEÓ

2014. december 10., szerda · 11 hozzászólás

szedeak_zte25_gs

Végig magabiztosan tartotta első negyedben megszerzett stabil előnyét, így végül megérdemelt győzelmet aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák a vendég Zalakerámia-ZTE KK felett.
Tovább »

Kosárlabda: parádés játékkal gyűjtötte be a ZTE skalpját a Szedeák + FOTÓK, VIDEÓ

2014. április 2., szerda · 14 hozzászólás

szedeak_zte21_gsA pontzáporos első negyed után nem hagyta levegőhöz jutni a Zalaegerszeget a Szedeák, amely végül megérdemelten aratott 20 pontos győzelmet, s újabb fontos lépést tett meg az alsóházi középszakasz első két helye felé.
Tovább »

Kosárlabda: a végjátékban bukott el a Szedeák Zalegerszegen

2014. március 8., szombat · 4 hozzászólás

szedeak_zte_mj032Elmaradt a szegedi bravúr Zalaegerszegen. A végjátékig tartotta a lépést a Naturtex-SZTE-Szedeák a ZTE gárdájával, ám az utolsó negyedben a hazaiak magabiztosan behúzták a meccset.
Tovább »

Kosárlabda: a végén verte tönkre vendégét a Szedeák + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 21., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_zte_mj030Végig kiélezett csatát követően az utolsó negyedben mutatott lehengerlő játékával magabiztos győzelmet aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalakerámia ZTE KK felett a férfi kosárlabda NB I/A 14. fordulójában. Tovább »

Kosárlabda: Gurley nélkül, újonc fiatallal a ZTE ellen a Szedeák

2013. március 22., péntek · 7 hozzászólás

Második mérkőzését játssza az alsóházi középszakaszban a szegedi együttes. A Szedeák immár Anthony Gurley nélkül lép pályára, mert az amerikaival szerződést bontott a klub. Tovább »

Kosárlabda: Vida Máté szerint nagyon egyben van a csapat

2013. január 29., kedd · 3 hozzászólás

Újabb fantasztikus, és újabb fontos diadalt aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese a férfi kosárlabda NB I/A-ban szombaton, ezúttal a ZTE otthonában. Vida Mátéval tekintettünk vissza a visszavágásra.
Tovább »

Visszavágás: bravúros Szedeák-diadal Zalaegerszegen

2013. január 26., szombat · 42 hozzászólás

Visszavágott idegenben a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata szombat este a Zalaegerszegnek, miután a Bonifert-csapat a második negyedben állva hagyta a hazaiakat.
Tovább »

Kosárlabda: visszavágna a ZTE-nek a Szedeák

2013. január 25., péntek · Egy hozzászólás

Ősszel emlékezetes, drámai mérkőzésen hosszabbítás után maradtak alul a szegediek, akik most idegenben állnának bosszút a Zalaegerszegen. Ehhez legalább olyan teljesítmény kell, mint a Kaposvár ellen. Tovább »

Tanács Attila a ZTE elleni vereségről: Elfogadhatatlan, hogy így kezdjünk!

2012. november 13., kedd · 13 hozzászólás

Szombaton hosszabbításban szenvedett fájó vereséget a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdacsapata az NB I/A-ban a ZTE gárdájától. A drámai körülmények között elbukott hazai találkozó kapcsán Tanács Attilát, az együttes erőcsatárát kérdeztük.
Tovább »

Kosárlabda: fájó Szedeák-zakó hosszabbításban + FOTÓK

2012. november 10., szombat · 35 hozzászólás

Pocsék első félidőt követően mínusz húszról talpra állt a Szeged, majd a hajrában győzelmi esélyt szalasztott el. A hosszabbítást a ZTE bírta jobban, miközben elfogytak a hazai centerek.
Tovább »

Kosárlabda: győzni kell a ZTE ellen a Szedeáknak

2012. november 9., péntek · 4 hozzászólás

Maximálisan kiszolgálná lelkes közönségét a rájátszásba vágyó szegedi csapat: Molnár József vezetőedző azt várja, hogy jó játékkal fektessék két vállra a 2010-es bajnok Zalaegerszeget. Tovább »

Kosárlabda: Szedeák-vereség a címvédő otthonában

2011. január 8., szombat · 28 hozzászólás

Remek napot kifogó kulcsemberei vezérletével a Zalaegerszeg végig vezetve, magabiztosan győzte le a több sebből vérző szegedieket. Fodor Péter együttese derekasan küzdött: a rossz kezdés ellenére sem adta föl egy pillanatra sem, de végül nem tudott tíz ponton belül maradni. Tovább »

Kosárlabda: a bajnokhoz utazik szombaton a Szedeák

2011. január 7., péntek · Hozzászólok

szedeak_paks01_gs A tavalyi ezüstérmest a két ünnep között hatalmas bravúrral verte a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata, most szombaton pedig a bajnok következik az újonc számára, ráadásul idegenben. A Tisza-partiak már letették névjegyüket az elitben, s nem feltett kézzel utaznak Zalaegerszegre.
Tovább »

Kosárlabda: húsz ponttal kikapott a Szedeák a ZTE-től + HANG, FOTÓK

2010. október 15., péntek · 5 hozzászólás

szedeak_zegerszeg_it (09) Nem bírt az újonc a bajnoki címvédővel, magabiztosan győzött a Zalaegerszeg Szegeden a férfi kosárlabda NB I/A 2. fordulójában. A Szedeák másfél negyeden keresztül bírta a vendégek ritmusát, utána a zalaiak állva hagyták Nyilasékat. Tovább »

Kosárlabda: a bajnokot fogadja pénteken a Szedeák

2010. október 14., csütörtök · 3 hozzászólás

szedeak_alapozo10_gs Az Atomerőmű SE elleni bajnoki rajtot követően itt az újabb erőpróba a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák számára. A férfi kosárlabda NB /A 2. fordulójában Nyilasék a címvédő Zalakerámia-ZTE KK-t fogadják pénteken 18 órától. Fodor Péter vezetőedző kéri a szurkolókat: a rendkívül nehéznek ígérkező találkozón minél nagyobb létszámban buzdítsák a szegedieket.
Tovább »

Hazai pályán is bemutatkozik a Szedeák az A csoportban

2010. október 13., szerda · 3 hozzászólás

Diákigazolvánnyal ingyenes a belépés

Kosárlabdaünnep lesz pénteken az újszegedi sportcsarnokban. A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férficsapata hét esztendő után újra A csoportos mérkőzést hoz a Tisza-parti városba. Néhány fontos tudnivaló a pénteki nappal kapcsolatban! Tovább »