Kövér: Szent István öröksége egyesíti a magyarok nemzedékeit

2017. augusztus 20., vasárnap · Hozzászólok

Vigh László Gyõzõ; Kövér László; Székely János

Szent István királyunk öröksége bevésődött az őt követő magyarság ösztöneibe, tudatába és lelkébe, ez az örökség mindig egyesíti a földrajzi térben és a történelmi időben szükségszerűen elkülönült magyarok nemzedékeit Vereckétől az Al-Dunáig, az Őrvidéktől Csángóföldig – mondta Kövér László szombaton Zalaegerszegen. Tovább »

Palkovics: komoly kutatás-fejlesztési infrastruktúra épül Szegeden és Zalaegerszegen

2017. január 6., péntek · Egy hozzászólás

Palkovics László

Az országban két jelentős kutatás-fejlesztési célú infrastruktúrafejlesztés kezdődött el: Szegeden, az ELI Science Parkban lézerkutató-központ épül, Zalaegerszegen pedig a világon egyedülálló járműipari tesztpálya valósul meg – hangsúlyozta Palkovics László oktatási államtitkár, kormánybiztos pénteken Zalaegerszegen. Tovább »

Női labdarúgás: kilenc góllal ünnepelte az őszi második helyet a Szent Mihály

2016. november 25., péntek · Egy hozzászólás

szent_mihaly-monor016kf

Az osztályozót érő második pozícióban telelnek a szegedi lányok az NB II-ben, miután az öt találatig jutó Papp Dorina vezérletével kiütötték a ZTE-t. Tovább »

Labdarúgás: pontokat remél a visszatérő játékosok után a SZEOL

2016. október 29., szombat · 2 hozzászólás

szeol-csakvar029kf

A hétközi kupamérkőzés után ismét hazai mérkőzés vár a SZEOL SC-re, ám ezúttal a bajnokságban van jelenésük a kék-feketéknek, akikre egy igen nehéz feladat vár a feljutásra is ácsingózó Zalaegerszegi TE ellenében. Tovább »

Kosárlabda: megszorongatta a ZTE-t a Szedeák

2016. október 20., csütörtök · Hozzászólok

szedeak_zte_mj041

A második negyed első felének kivételével végig szoros meccset tudott játszani a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalaegerszeg otthonában, és bár a felzárkózás sikerült, fordítani már nem tudott Nikola Lazic együttese. Tovább »

Labdarúgás: szezonbeli első döntetlenjét játszotta a Zete ellen a Szeged-Grosics

2016. augusztus 21., vasárnap · 37 hozzászólás

szeged_2011_csakvar51_gs

Nem hozott gólt a Szeged-Grosics Zalaegerszeg elleni csatája: Klausz László együttese ezzel először osztozik meg a pontokon aktuális ellenfelével. Tovább »

Labdarúgás: ismételne a ZTE ellen a Szeged-Grosics

2016. augusztus 20., szombat · 7 hozzászólás

szeged_2011_csakvar41_gs

Ezúttal egy hét telik el két forduló között a labdarúgó NB II-ben: a Szeged 2011-Grosics Akadémia a ugyan jól kezdte a másodosztályú pontvadászatot, azonban a Csákvár és a Vác ellen megtorpant Klausz László együttese, amely viszont az ellenkező utat bejáró, a feljutásra pályázó Zalaegerszeg ellen találna vissza a győztes útra. Tovább »

Kosárlabda: többet is kihozhatott volna a Szedeák a ZTE ellen + FOTÓK

2016. február 16., kedd · 10 hozzászólás

szedeak_zte02_gs

Bár 11 pontos vereséget szenvedett a Zalaegerszeg ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák, Nikola Lazic együttese ha kevesebb technikai hibával játszik, akár a bravúrt is végrehajthatta volna. Tovább »

Kosárlabda: rövidzárlat a harmadik negyedben – kikapott a Szedeák Zalaegerszegen

2015. november 8., vasárnap · 5 hozzászólás

zte_szedeak_kosarsport

A szünetbeli döntetlen után tíz ponttal kapott ki a Naturtex-SZTE-Szedeák a ZTE vendégeként a férfi kosárlabda élvonal 7. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: volt mestere ellen meccselhet szombaton a Szeged-Grosics trénere

2015. október 30., péntek · Egy hozzászólás

szeged_ga_dvsc34_gs

Ismét két meccset vív a héten a Szeged 2011-Grosics Akadémia: a hétközi Debrecen elleni kupameccs után a Zalaegerszeg ellen már fontos bajnoki pontokat szerezhetnek Germán Tamásék. Tovább »

Futsal: ötösre vizsgázott az SZTE EHÖK SE Zalaegerszegen, következhet az osztályozó

2015. június 8., hétfő · 3 hozzászólás

gocsej_szte_ehok_se5

Magabiztosan, három góllal nyert az SZTE EHÖK SE futsalcsapata a Göcsej otthonában az NB II-es rájátszás utolsó körében. Cserenkó Szabolcs legénysége ezzel kiharcolta az osztályozón való játék lehetőségét az élvonalért.
Tovább »

Futsal: utolsó esélyét ragadná meg az SZTE EHÖK SE Zalában

2015. június 7., vasárnap · Hozzászólok

szte_ehok-gocsej04kf

Az utolsó fordulójához érkezik hétfőn a férfi futsal NB II rájátszása a három csoport bajnoka között: az SZTE EHÖK SE Zalaegerszegre, a Göcsej SK otthonába utazik a záró fordulóban, ahol mindenképpen győznie kell majd Cserenkó Szabolcs tanítványainak ahhoz, hogy meglegyen az osztályozót jelentő második hely. Tovább »

Labdarúgás: már az első félidőben elintézte a Szeged-Grosics a ZTE-t

2015. március 14., szombat · 24 hozzászólás

szeged_2011_ajka10_gs

Az első félidőben háromgólos előnyre tett szert, majd a lefújásig meg is tartotta azt a Szeged 2011-Grosics Akadémia a vendég ZTE ellen a labdarúgó NB II 19. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: harcos, bátor ZTE ellen játszana jó meccset a Szeged-Grosics

2015. március 13., péntek · 10 hozzászólás

szeged_2011_siofok50_gs

Visszavágna őszi vereségéért a Szeged 2011-Grosics Akadémia a ZTE-nek, Nyilas Elek tanítványai első hazai győzelmüket arathatják tavasszal a zalaegerszegiek ellen.
Tovább »

Kosárlabda: az utolsó másodpercben nyert a Szedeák Zalaegerszegen

2015. február 28., szombat · 10 hozzászólás

szedeak_zte25_gs

Bár volt, hogy tíznél is több ponttal vezetett a Naturtex-SZTE Szedeák a Zalaegerszeg otthonában, a hazaiak az utolsó pillanatokban egyenlítettek, de a slusszpoént és ezzel a győzelmet Branko Jereminov triplája jelentette. Tovább »

Kosárlabda: sima meccsen verte a Szedeák a ZTE-t + FOTÓK, VIDEÓ

2014. december 10., szerda · 11 hozzászólás

szedeak_zte25_gs

Végig magabiztosan tartotta első negyedben megszerzett stabil előnyét, így végül megérdemelt győzelmet aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák a vendég Zalakerámia-ZTE KK felett.
Tovább »

Labdarúgás: vezetett, mégis kikapott a Szeged-Grosics Zalaegerszegen

2014. szeptember 6., szombat · 7 hozzászólás

szeged2011_rakosmenteBC5K9634_40_gs

Bár szünetben még vezetett, a ZTE fordítása okán elszenvedte első vereségét az NB II 2014/2015-ös idényében a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata.
Tovább »

Labdarúgás: Zalaegerszegen is támadólag lép fel a Szeged-Grosics

2014. szeptember 5., péntek · 8 hozzászólás

szeged2011_cegled_gs017

Szombaton az egykor szebb napokat is megélt ZTE otthonában lép pályára a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata. Nyilas Elek tanítványai számára – egyebek mellett – szezonbeli veretlenségük megőrzése a cél.
Tovább »

Kosárlabda: parádés játékkal gyűjtötte be a ZTE skalpját a Szedeák + FOTÓK, VIDEÓ

2014. április 2., szerda · 14 hozzászólás

szedeak_zte21_gsA pontzáporos első negyed után nem hagyta levegőhöz jutni a Zalaegerszeget a Szedeák, amely végül megérdemelten aratott 20 pontos győzelmet, s újabb fontos lépést tett meg az alsóházi középszakasz első két helye felé.
Tovább »

Kosárlabda: a végjátékban bukott el a Szedeák Zalegerszegen

2014. március 8., szombat · 4 hozzászólás

szedeak_zte_mj032Elmaradt a szegedi bravúr Zalaegerszegen. A végjátékig tartotta a lépést a Naturtex-SZTE-Szedeák a ZTE gárdájával, ám az utolsó negyedben a hazaiak magabiztosan behúzták a meccset.
Tovább »

Kosárlabda: a végén verte tönkre vendégét a Szedeák + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 21., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_zte_mj030Végig kiélezett csatát követően az utolsó negyedben mutatott lehengerlő játékával magabiztos győzelmet aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalakerámia ZTE KK felett a férfi kosárlabda NB I/A 14. fordulójában. Tovább »

Kosárlabda: Gurley nélkül, újonc fiatallal a ZTE ellen a Szedeák

2013. március 22., péntek · 7 hozzászólás

Második mérkőzését játssza az alsóházi középszakaszban a szegedi együttes. A Szedeák immár Anthony Gurley nélkül lép pályára, mert az amerikaival szerződést bontott a klub. Tovább »

Kosárlabda: Vida Máté szerint nagyon egyben van a csapat

2013. január 29., kedd · 3 hozzászólás

Újabb fantasztikus, és újabb fontos diadalt aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese a férfi kosárlabda NB I/A-ban szombaton, ezúttal a ZTE otthonában. Vida Mátéval tekintettünk vissza a visszavágásra.
Tovább »

Következő oldal »