Kézilabda: két góllal nyert a Veszprém a rangadón, de örülhet a Pick Szeged

2017. március 18., szombat · 3 hozzászólás

pick_veszprem40_gs

Küzdelmes mérkőzésen nyert a Veszprém a Szeged ellen 24-22-re. Nagyon mélyről jött vissza a Pick, ám fordítania nem sikerült, ezzel együtt a kétgólos vereség azt jelenti, hogy pontegyenlőség esetén Juan Carlos Pastor csapata végez az alapszakasz első helyén. Tovább »

Kézilabda: a Veszprém új edzője veszi át a magyar férfi válogatott irányítását

2017. február 1., szerda · Egy hozzászólás

ljubomir_vranjes_afp

A távozó Xavi Sabaté helyére Ljubomir Vranjest nevezte ki a Magyar Kézilabda Szövetség a magyar férfi válogatott szövetségi kapitányi posztjára, így a svéd szakember nemcsak a bakonyi klubnál, hanem a nemzeti csapat élén is követi Sabatét. Tovább »

Kézilabda: végig vezetve verte a MOL-Pick Szeged a Veszprémet + FOTÓK

2016. október 29., szombat · 2 hozzászólás

pick_veszprem27_gs

Megnyerte a szuperrangadót a MOL-Pick Szeged, amely akár hamarabb is lezárhatta volna a meccset, de végül szinte végig előnyben játszva, három góllal győzte le a Telekom Veszprémet. Tovább »

Kézilabda: túl sok volt a hiba a szünet előtt – bajnok lett a Veszprém Szegeden + FOTÓK

2016. május 21., szombat · 7 hozzászólás

pick-veszprem053kf

Főleg az első félidőben mutatott gyengébb játéka miatt nem tudta legyőzni a Veszprémet a nagyot küzdő MOL-Pick Szeged, amely 26-26-os döntetlent játszott riválisával, így ismét a bakonyiak szerezték meg az aranyérmet. Tovább »

Kézilabda: a bajnoki aranyról dönt a szombati rangadó

2016. május 20., péntek · Hozzászólok

pick-veszprem29kf_balogh_zsolt

Bajnokot avatnak szombaton az újszegedi sportcsarnokban: egyelőre ennyi jelenthető ki biztosan a MOL-Pick Szeged-MVM Veszprém meccs előtt. Idén nincs ugyan külön bajnoki döntő, de a két gigász az utolsó két fordulóban játszik egymással. Az első felvonáson a bakonyiak egy góllal nyertek, így ahhoz, hogy a szegediek 2007 után ismét aranyérmet szerezzenek a honi pontvadászatban, két góllal kell legyőzniük riválisukat. A sorsdöntő meccs előtt a Pick átlövőjét, Balogh Zsoltot kérdeztük Tovább »