Századvég: Vona Gábor lejtmenetben

2017. szeptember 26., kedd · 4 hozzászólás

A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a magyarok többsége Orbán Viktort látja legszívesebben a miniszterelnöki pozícióban, Vona Gábor támogatottsága mindössze 7 százalék, aminek hátterében az ellenzéki politikus elmúlt időszakot jellemző népszerűségvesztése áll. Tovább »

Gerő András: a Jobbik többször bizonyította, hogy cigány- és zsidóellenes

2017. szeptember 20., szerda · 2 hozzászólás

Gerő András történész a Szeretem Magyarországot Klub belső levelezőlistájára olyan tartalmú e-mailt juttatott el, amelyben azt írta, hiba volt meghívni a klub belső rendezvényére Vona Gábort, a Jobbik elnökét. Szerinte a párt sokszor bizonyította, hogy rasszista politikai tartalmakat képvisel, cigány- és zsidóellenes – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában szerdán. Tovább »

Nézőpont: az ellenzéki pártok tagadják a migráció jelenségét és veszélyét

2017. szeptember 16., szombat · 2 hozzászólás

Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint a magyarországi ellenzéki, különösen balliberális pártok korábban tagadták, manapság pedig egyre kevésbé mernek beszélni a tömeges illegális migráció jelenségéről, annak veszélyéről. Tovább »

Nógrádi: a szegedi Fidesz és a KDNP a nyugdíjasok mellett áll!

2017. szeptember 1., péntek · 27 hozzászólás

Tisztelnünk kell az időseket és méltó megbecsüléssel fordulnunk hozzájuk – szögezte le Nógrádi Tibor, a Fidesz helyi elnöke a Jobbik-iroda előtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyen felszólította Tóth Péter jobbikos politikust, nyilatkozzon: egyetért-e pártelnökének a nyugdíjasokat becsmérlő kijelentéseivel. Tovább »

Aláírásokat gyűjt a bérunióért a Jobbik Szegeden is

2017. augusztus 21., hétfő · 18 hozzászólás

jobbik_sajttaj004kf

Egymillió szignót kell összegyűjteniük más tagállamok szervezeteivel, hogy az Európai Parlament foglalkozzon kezdeményezésükkel. Magyarország mellett többek között Lengyelországban, Horvátországban, Csehországban is támogatja egy-egy szervezet az elképzelést. Tovább »

Tájékoztató kampányt indít a Fidesz a nyugdíjasok informálására Vona Gábor szavairól

2017. augusztus 21., hétfő · 9 hozzászólás

Vona Gábor

Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Tovább »

Fidesz: míg a kormánypártok tisztelik az időseket, a Jobbik és annak elnöke csak sértegeti őket

2017. augusztus 9., szerda · 6 hozzászólás

Míg a Fidesz-KDNP és a kormány a nyugdíjasok erkölcsi és anyagi megbecsülésével fejezi ki tiszteletét az idősek iránt, addig a Jobbiktól és annak elnökétől, Vona Gábortól csak tiszteletlenséget, sértegetést kapnak az érintettek – jelentette ki Nyitrai Zsolt, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján, aki bocsánatkérésre szólította fel Vona Gábort. Tovább »

A kormánypárti médiát bojkottálja, a Jobbik-tévének nyilatkozott Botka László

2017. június 13., kedd · 10 hozzászólás

botka_tv_interju

Érdekes és sokatmondó videóra bukkant a SZEGEDma.hu a világhálón. Az Alfahír hírportál közölte a hozzá hasonlóan Jobbik-közeli Nemzeti1TV videóját, ahol politikusok nyilatkoznak nyaralásukról. Köztük nem más, mint az MSZP-s Botka László, aki egy hónapja hirdetett bojkottot a kormánypárti (illetve fideszesnek mondott) médiával szemben. A közszolgálati M1 tehát nem fér bele, a Vona-párti N1 annál inkább. Fecseg a felszín, hallgat a mély? Érlelődik a technikai koalíció? Tovább »

Nézőpont: az emberek 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek

2017. június 10., szombat · 46 hozzászólás

Orbán Viktor

A teljes felnőtt lakosság 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek – olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásában, amelynek eredményeit szombaton közölték az MTI-vel. Tovább »

Hollik: a magyarság szégyenfalán van a helye Gyurcsánynak, Botkának és Vonának

2017. június 4., vasárnap · 24 hozzászólás

hollik_istvan_szeviep_botka_botrany_sajttaj04_gs

A magyarság szégyenfalán van a helyük mindazoknak, akik 2010-ben nem álltak ki a magyar nemzet határokon átívelő egysége mellett, nem szavazták meg a kettős állampolgárságról szóló törvényt, és ezen a szégyenfalon ott van Gyurcsány Ferenc, Botka László és Vona Gábor is – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten. Tovább »

Kósa: a Fidesz egyetért a pártfinanszírozást érintő szigorításra tett LMP-s javaslattal

2017. május 9., kedd · Hozzászólok

Kósa Lajos

Tartalmilag egyetért a Fidesz azzal az LMP-s módosító indítvánnyal, amely további szigorítást javasol a burkolt pártfinanszírozással kapcsolatban – közölte Kósa Lajos, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Európai béruniót szeretne a Jobbik

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

jobbik_sajttaj004

Az Európai Unión belüli bérunió melletti polgári kezdeményezést kíván sikerre vinni a Jobbik. Fokozatosan szeretnék csökkenteni a nyugat-európai és a kelet-közép-európai bérek közötti különbséget, ezt tartják a felzárkózás zálogának. Legalább hét országban kell elindítani a kezdeményezést, hogy foglalkozzanak az üggyel Brüsszelben. Tovább »

Századvég: még a baloldalon is kevesen támogatják Botka miniszterelnökségét

2017. február 17., péntek · 85 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

Még a baloldalon is kevesen látnák szívesen Botka László szegedi polgármestert (MSZP) a miniszterelnöki székben – derül ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Vona: alaptörvényben kell rögzíteni a korrupcióellenes harcot

2017. január 18., szerda · Hozzászólok

Vona Gábor

A Jobbik az alaptörvény alapelvei között szerepeltetné a korrupció elleni harc fontosságát – közölte Vona Gábor pártelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, jelezve, februárban benyújtják vonatkozó javaslatukat az Országgyűlésnek. Tovább »

A Jobbik nem köt választási szövetséget 2018-ban

2017. január 15., vasárnap · 4 hozzászólás

Vona Gábor

A Jobbik országos választmánya szombaton nyilatkozatban rögzítette, hogy a párt nem köt szövetséget a Fidesszel, illetve az MSZP-vel és a többi baloldali, liberális párttal sem a 2018-as parlamenti választáson – közölte Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Bencsik András Szegeden: a baloldalt és a Jobbikot a kormány megbuktatásának szándéka köti össze

2016. december 21., szerda · 6 hozzászólás

cof001kf

Az újságíró szerint a választók becsapása, ha a jobboldali párt a baloldallal működik együtt, s nem szavazza meg az alkotmánymódosítást. Tovább »

Toroczkai: Ragaszkodok a rendeletünkhöz, ki fogja állni a törvényesség próbáját!

2016. december 21., szerda · 11 hozzászólás

korrupciomentes_ovezet02_gs

Az Emberi Jogok Európai Bíróságához is hajlandó fordulni Toroczkai László, ha végül elveszti a nagy vihart kavart rendeletük elleni jogi „csatát”. Ásotthalom polgármestere a SZEGEDma.hu megkeresésére közölte, sem a kormányhivatallal, sem az ombudsmannal nem ért egyet, és ha megsemmisítik a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló rendeletük egyes passzusait, másnap új előterjesztést tesz a képviselő-testület asztalára. Tovább »

Nagy Ervin: Róma bukása intő jel az Európai Uniónak

2016. november 18., péntek · 10 hozzászólás

nagy_ervin_tlk01_gs

A filozófus Szegeden tartott előadást. A liberalizmus, a migráció mellett volt pártjának, a Jobbiknak a helyzetéről is beszélt. Szerinte kell kritizálni Vona Gábort, de racionális érvekkel, s nem úgy, hogy hiszünk Terry Blacknek. A Fidesz politikájával egyetért, de a karrieristákat kiszórná a vezetésből. Tovább »

Fidesz: a Jobbik cserbenhagyta Magyarországot

2016. november 13., vasárnap · Egy hozzászólás

A Jobbik mostani akciója nem más, mint egyszerű politikai machináció: annak a ténynek az elkendőzése, hogy cserbenhagyták Magyarországot – kommentálta a Fidesz-frakció vasárnap Volner János Jobbik-alelnök közlését pártja alaptörvény-módosító javaslatáról. Tovább »

Kormánypártok: az embereknek joguk van tudni, hogy ki áll a Jobbik mögött

2016. november 6., vasárnap · Egy hozzászólás

A kormánypártok szerint a magyar embereknek joguk van tudni, “mit rejteget a Jobbik”, ki áll a párt mögött valójában, és azt is, milyen kapcsolat van a Jobbik és a “bőnyi rendőrgyilkos szervezete”, a Magyar Nemzeti Arcvonal között. Tovább »

Németh Szilárd: az áprilisi Vonával egyet tudunk érteni, a havonta változóval nem

2016. október 22., szombat · Hozzászólok

A Fidesz alelnöke szerint egyet tudnak érteni a Jobbik elnökének áprilisi kijelentésével, amely szerint hazaáruló, aki nem szavazza meg az alaptörvény módosítását, azt azonban elfogadhatatlannak tartják, hogy Vona Gábor havonta változtatja álláspontját, hatalmi érdekei függvényében. Tovább »

Kvótareferendum: a Jobbik elnöke vitára hívja Orbán Viktort és Molnár Gyulát

2016. szeptember 23., péntek · 2 hozzászólás

Vona Gábor, a Jobbik elnöke az október 2-i népszavazással kapcsolatban nyilvános vitára hívja Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét és Molnár Gyulát, az MSZP vezetőjét. Tovább »

Következő oldal »