Vízilabda: kiváló körülmények között készül a Märcz-csapat Somorján a vizes vb-re

2017. június 8., csütörtök · Hozzászólok

Elégedetten nyilatkozott a szlovákiai helyszínről és a Somorján végzett munkáról Märcz Tamás, a júliusi hazai vizes világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Tovább »

Vízilabda: Märcz Tamás 18 fős keretet hirdetett a júliusi vizes világbajnokságra

2017. május 28., vasárnap · Hozzászólok

Kemény Dénes; Benedek Tibor

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte bő, 18 fős keretét a júliusi, budapesti vizes világbajnokságra. Tovább »

Egyszerre hat magyar vízilabdás lett tagja a Hírességek Csarnokának

2016. október 30., vasárnap · Hozzászólok

Egyszerre hat magyar vízilabdással bővült az International Swimming Hall of Fame, a vizes sportok halhatatlanjait tömörítő nemzetközi Hírességek Csarnoka az egyesült államokbeli Santa Clarában: budapesti idő szerint vasárnapra virradóra iktatták be a tagok közé a Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai aranyat szerző Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt. Tovább »

Vízilabda Eb – Szivós és Varga Dániel nélkül a válogatott

2010. június 21., hétfő · Hozzászólok

Hétfőn megkezdte a felkészülést az augusztus végi-szeptember eleji, zágrábi Európa-bajnokságra a magyar férfi vízilabda-válogatott, amelyhez később csatlakozik majd a magas lázzal és torokgyulladással bajlódó Szivós Márton, valamint a vállproblémákkal kezelt Varga Dániel.
Tovább »

A Volvo Kupáért pólóznak Vásárhelyen

2010. február 22., hétfő · Hozzászólok

Szerdától péntekig Hódmezővásárhely ad otthont a Volvo Kupáért kiírt nemzetközi tornának, amelyen a magyar férfi vízilabda-válogatott mellett Ausztrália olimpiai 8. gárdája, az Egyesült Államok ötkarikás ezüstérmes, vb-negyedik együttese és a tavalyi, római világbajnokságon nyolcadik kanadai nemzeti csapat indul.
Tovább »

Vízilabda: Varga Tamás is utazhat az olimpiára

2008. július 21., hétfő · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Ma reggel kihirdette a pekingi olimpián részt vevő magyar férfivízilabda-válogatott keretét Kemény Dénes szövetségi kapitány. A 13 utazó között van Varga Tamás (képünkön 2-essel), a Szeged-Beton klasszisa is. Tovább »