Fürjes: a vizes világbajnokság sikere Budapesté és Magyarországé

2017. augusztus 5., szombat · Hozzászólok

Fürjes Balázs kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos szerint a vasárnap zárult vizes világbajnokság nem a kormány, hanem Budapest és Magyarország sikere, amely megerősítette a magyarok önbizalmát, önbecsülését és összetartozását, összekovácsolta a nemzetet. Tovább »

Szabó Tünde: számos területre hatott pozitívan a vizes vb

2017. augusztus 3., csütörtök · Hozzászólok

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár értékelése szerint a magyarországi vizes világbajnokság nemcsak a sportágazatban, hanem számos más területen, így a turizmusban, a gazdaságban és a kulturális életben is éreztette pozitív hatását. Tovább »

Vizes vb: több mint ezer esetet látott el a világbajnokság orvos-egészségügyi csapata

2017. augusztus 3., csütörtök · Hozzászólok

A mintegy két hétig tartó vizes világbajnokság alatt több mint ezer esetet látott el a vizes világbajnokság orvos-egészségügyi csapata, a leggyakrabban fizioterápiára, ízületi és izomsérülések kezelésére, fül-orr-gégészeti és szemészeti akut ellátásra volt szükség – közölte a Semmelweis Egyetem csütörtökön az MTI-vel. Tovább »

Szabó Tünde: bemutatkoztak a jelen és a jövő példaképei a vizes vb-n és az EYOF-on

2017. augusztus 2., szerda · Hozzászólok

Szabó Tünde szerint az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) és a vizes világbajnokságon is megmutatta magát a magyar sport következő, reményekkel teli generációja. Tovább »

Csaknem félmillió néző az öt helyszínen a vizes VB-n

2017. július 31., hétfő · Hozzászólok

Csaknem félmillió, 485 ezer néző tekintette meg az öt helyszínen a budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokság versenyeit – mondta Seszták Miklós, a vasárnap zárult vb szervezőbizottságának elnöke a Duna Arénában tartott hétfői sajtótájékoztatón. Tovább »

Vizes VB – Olasz nyolcadik 10 kilométeren, győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott (FRISSÍTVE)

2017. július 16., vasárnap · Hozzászólok

Vizes vb 2017 - Nyíltvízi úszás

A magyar női vízilabda válogatott Japán ellen kezdi meg világbajnoki szereplését, Balatonfüreden Olasz Anna úszik tíz kilométeren, de toronyugrás, szinkronúszás és műugrás is szerepel a vizes világbajnokság vasárnapi programjában. Tovább »

Vizes vb: rekordrészvétel a magyarországi világbajnokságon

2017. július 14., péntek · Hozzászólok

Rekordnak számít, hogy több mint 200 ország versenyzői vesznek részt a pénteken kezdődő magyarországi 17. FINA vizes világbajnokságon – jelentette be Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. Tovább »

Vízilabda: kiváló körülmények között készül a Märcz-csapat Somorján a vizes vb-re

2017. június 8., csütörtök · Hozzászólok

Elégedetten nyilatkozott a szlovákiai helyszínről és a Somorján végzett munkáról Märcz Tamás, a júliusi hazai vizes világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Tovább »

Vízilabda: Märcz Tamás 18 fős keretet hirdetett a júliusi vizes világbajnokságra

2017. május 28., vasárnap · Hozzászólok

Kemény Dénes; Benedek Tibor

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte bő, 18 fős keretét a júliusi, budapesti vizes világbajnokságra. Tovább »

Speciális technológiával épül a Dagály + FOTÓK

2016. június 3., péntek · Hozzászólok

dagaly_uszoda02_gs

Magyarországon eddig még nem használt technológia segítségével, rohamléptekben épül a 2017-es vizes világbajnokság otthonául szolgáló Dagály Úszóaréna. Az építkezéssel kapcsolatban pénteken előadást tartott Kocsis András Balázs, tervezési irodavezető és Lódri Csaba, vezető tervező. Tovább »