Farkas László Róbert: A Virágh-ról jut eszembe…

2017. január 13., péntek · 60 hozzászólás

virag_cuki_kavefozo001kf

Olvasónk, Farkas László Róbert is hozzászólt a Virág(h) cukrászda és a herendi kávéfőző ügyéhez, felhívva a figyelmet a városi értékek megőrzésének fontosságára. Alább olvasható írásának A Virágh-ról jut eszembe… címet adta. Tovább »

Egy raktárban pihen a Virág cukrászda eredeti kávéfőzője

2017. január 9., hétfő · 33 hozzászólás

virag_cuki_kavefozo001kf

Megnéztük a Virág cukrászda eredeti herendi kávéfőzőjét. A gép szervizelője és megőrzője, Bernát Attila beszélt lapunknak a felújítás folyamatáról, az átalakításról, a berendezés sajátosságairól, ami miatt nem keverhető össze a pótlására beszerzett darabbal. Egyelőre azonban nem a cukrászdába, hanem egy raktárba kerül vissza a kávégép. Tovább »

A városvédők szerint a városnál a helye a Virág cukrászda herendi kávéfőzőjének

2017. január 3., kedd · 55 hozzászólás

virag_terasz002kf

Azt szeretnék, ha az önkormányzat kifizetné a restaurátornak az összeget, s méltó helyen őrizné a városképi jelentőségű tárgyat. A Virág cukrászda mellett akár a múzeumban is szívesen látnák a berendezést. Tovább »

Szegedi városvédők: Átverés, hogy a Virágé a terasz, ami valójában önkiszolgáló italozó!

2016. szeptember 2., péntek · 42 hozzászólás

virag_terasz001kf

A két Virág cukrászda között a teret uraló teraszon előbb nyugodtan, majd egyre türelmetlenebbül várta a városvédő Szilágyi család, hogy kiszolgálja őket valaki, mire kiderült, hogy önkiszolgáló részen ücsörögnek. Úgy érzik, átverték a szegedieket, míg az üzemeltető arról tájékoztatott, hogy a kedvezőbb árak miatt így is vonzó az önkiszolgáló egység. Tovább »

Bartha László: A Virág szerződése alapján tárgyaljon az IKV a korábbi bérlőkkel is!

2016. március 7., hétfő · 22 hozzászólás

virag_cukraszda0_gs

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöke dicsérte a korábban közérdekű adatigényléssel kikért szerződés tartalmát, de hozzátette, ezeket a lehetőségeket nemcsak az új, hanem a régi bérlők számára is biztosítani kell. Tovább »

Bartha László: Nem tájékoztatást, hanem szerződést kértünk!

2016. január 29., péntek · 2 hozzászólás

virag_cukraszda0_gs

A TLKE nem elégedett az IKV-tól beérkezett válaszlevéllel a Virág szerződése ügyében, ugyanis dokumentumok helyett tájékoztatást kaptak. Újabb üzenetükben tizenöt napot adnak az önkormányzati cégnek kérésük teljesítésére. Tovább »

Következő oldal »