Női kosárlabda: kellemesebb hellyé varázsolta Andorrát a 3×3-as válogatott

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

3x3_noi_kosarlabda_valogatott

Az utóbbi hetekben szitokszóvá avanzsált Andorra magyar sportberkeken belül, ám a női 3×3-as kosárlabda válogatott épp a miniállamban harcolta ki az Európa-bajnoki részvételt az elmúlt hétvégén. A friss világbajnoki ezüstérmes csapat centerével, Bozóki Bettinával tekintettünk vissza a franciaországi világbajnokságra és az andorrai Eb-kvalifikációs tornára. Tovább »

A portugáliai világbajnokságra készülnek a szegedi kempósok

2017. április 24., hétfő · Hozzászólok

BC5K1133

A héten rendezik meg Portugáliában a kempo világbajnokságot, ahol az SZTE EHÖK SE két versenyzője, Székács Ádám és Niedermayer Bence képviseli a szegedi színeket. A két versenyzővel többek között erről a kevésbé ismert küzdősportról, valamint a felkészülésükről is beszélgettünk. Tovább »

Labdarúgás: új piacok, hármas csoportok, unalmas meccsek – mit hozhat a 48 csapatos vb?

2017. január 11., szerda · Egy hozzászólás

fifa_vb_trofea

Kedden jelentette be a FIFA, hogy jelentősen megváltozik a labdarúgó világbajnokságok lebonyolítása a 2026-os tornától. Az eddig megszokott 32 csapatos, négyes csoportok helyett 48 csapattal, és hármas csoportokban rajtol a vb, ami több érdekes kérdést is felvet. Tovább »

Magyarországé a 2019-es öttusa-világbajnokság és a vívó-világbajnokság rendezési joga

2016. november 27., vasárnap · Hozzászólok

vivas20

Magyarország rendezheti a 2019-es, olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságot, valamint elnyerte a vívó-világbajnokság rendezési jogát is. Tovább »

Kézilabda: az elődöntőig is menetelhet a dániai vb-n a női válogatott az Algyő mestere szerint

2015. december 3., csütörtök · Hozzászólok

Erdõsi Ildikó; Szmbatjan, Tamara

December ötödikén, azaz a hétvégén elrajtol a női kézilabda-világbajnokság Dániában: a magyar csapat célja a közvetlen olimpiai kvalifikáció, vagy a selejtező, azaz az első hét hely valamelyikének elérése. A torna előtt az esélyekről a Levendula Hotel FKSE-Algyő mesterét, Dankó Ervint kérdeztük. Tovább »

Következő oldal »