Labdarúgás: gólkirályt csinált Czipperből a HFC védelem

2013. június 2., vasárnap · Hozzászólok

vasarhely_morahalom10_gsA NB III Alföld csoport utolsó fordulójában Vecsésen lejátszott találkozón már csak a hazaiak számára volt tétje a találkozónak. A vecsésiek a nyolcadik helyre hajtottak, amit az eredmények, számukra szerencsés alakulása következtében meg is szereztek és ez a helyi vezetők szerint elég lehet az NB III-ban való maradáshoz.
Tovább »

Labdarúgás: Vecsésen sem lassított a kék-fekete szegedi sereg + FOTÓK

2013. április 10., szerda · 10 hozzászólás

014Meggyőző és magabiztos teljesítménnyel idegenben verte a vecsésieket a Tisza Volán SC Szeged. Tóth Ákos együttese bár megkapta első tavaszi gólját, négy mérkőzésből így is négy győzelem a mérlege. Csak így tovább! Tovább »

Labdarúgás: vecsésit savanyítanának a szegediek

2013. április 9., kedd · Hozzászólok

Három győztes bajnoki kapott gól nélkül – nagyszerűen kezdte a tavaszt a Tisza Volán SC Szeged. A kék-feketék első alkalommal lépnek pályára idegenben, s céljuk, hogy megőrizzék 2013-as veretlenségüket. Tovább »

Labdarúgás: kilenc lap mellett egy-egy gól Vásárhelyen

2012. november 11., vasárnap · Egy hozzászólás

Az első játékrészben többnyire a játékkal voltak elfoglalva a csapatok, de már akkor is látszott, hogy nem barátságos mérkőzést vív a két csapat. Ekkor azonban még kevés jel utalt arra, hogy szünet után az egy-egy gól mellett három kiállítás és újabb sárga lapok fűszerezik a Hódmezővásárhelyi FC – Vecsési FC NB III-as találkozót.
Tovább »

Következő oldal »