Labdarúgás: gólkirályt csinált Czipperből a HFC védelem

2013. június 2., vasárnap · Hozzászólok

vasarhely_morahalom10_gsA NB III Alföld csoport utolsó fordulójában Vecsésen lejátszott találkozón már csak a hazaiak számára volt tétje a találkozónak. A vecsésiek a nyolcadik helyre hajtottak, amit az eredmények, számukra szerencsés alakulása következtében meg is szereztek és ez a helyi vezetők szerint elég lehet az NB III-ban való maradáshoz.
Tovább »

Labdarúgás: Vecsésen sem lassított a kék-fekete szegedi sereg + FOTÓK

2013. április 10., szerda · 10 hozzászólás

014Meggyőző és magabiztos teljesítménnyel idegenben verte a vecsésieket a Tisza Volán SC Szeged. Tóth Ákos együttese bár megkapta első tavaszi gólját, négy mérkőzésből így is négy győzelem a mérlege. Csak így tovább! Tovább »

Labdarúgás: vecsésit savanyítanának a szegediek

2013. április 9., kedd · Hozzászólok

Három győztes bajnoki kapott gól nélkül – nagyszerűen kezdte a tavaszt a Tisza Volán SC Szeged. A kék-feketék első alkalommal lépnek pályára idegenben, s céljuk, hogy megőrizzék 2013-as veretlenségüket. Tovább »

Labdarúgás: kilenc lap mellett egy-egy gól Vásárhelyen

2012. november 11., vasárnap · Egy hozzászólás

Az első játékrészben többnyire a játékkal voltak elfoglalva a csapatok, de már akkor is látszott, hogy nem barátságos mérkőzést vív a két csapat. Ekkor azonban még kevés jel utalt arra, hogy szünet után az egy-egy gól mellett három kiállítás és újabb sárga lapok fűszerezik a Hódmezővásárhelyi FC – Vecsési FC NB III-as találkozót.
Tovább »

Labdarúgás: továbbra sem találja góllövőcipőit a Volán + FOTÓK

2012. szeptember 8., szombat · 11 hozzászólás

Hiába játszott fölényben a Volán a veszélyesen kontrázó és számos ziccert rontó vecsésiekkel szemben, a vendégek egy első percbeli góllal begyűjtötték a három pontot a Felső Tisza parton.
Tovább »

Labdarúgás: vecsésit savanyítanának a Buchholcz-fiúk

2012. szeptember 7., péntek · Hozzászólok

Sajnos nem sikerült a legjobban a rajt a Tisza Volán SC Szegednek, ám felesleges most már ezen keseregni, szombaton kötelező megverni az NB II-ből kiesett Vecsést, hogy elinduljon felfelé a csapat. Tovább »

Labdarúgás: nyerhető meccsen vesztett két pontot a Makó

2012. augusztus 26., vasárnap · Hozzászólok

Egy félidőn keresztül ragyogóan játszott a Makó a Vecsés ellen a vasárnap délutáni NB III-as bajnoki találkozón, ám a kihagyott helyzetek a második játékrészben bosszulták meg magukat, amikor feljöttek a vendégek, és kiegyenlítettek.
Tovább »

Labdarúgás: 3×3 pont és 2-0 az új szegedi mérleg + FOTÓK + VIDEÓ

2012. május 5., szombat · 25 hozzászólás

Egy Orosz-bravúrgól adta meg az alaphangot, biztos játék védte a várat, és egy újabb Orosz-villanás tette fel a koronát a kék-fekete produkcióra. Zsinórban harmadjára nyert 2-0-ra a Szeged! Tovább »

Labdarúgás: lendületben, de sérülésektől sújtva a Szeged 2011

2012. május 4., péntek · 4 hozzászólás

Tartaná a lendületét a Szeged 2011 Vecsés ellen is, hiszen csak a három pontok gyűjtögetésével marad reális esélyük a bennmaradásra Laczkóéknak. A csapatot azonban elérte egy sérüléshullám, így több kezdőjátékos szereplése is kérdéses.
Tovább »