B-tervet adna a vállalkozásoknak a kamara

2017. október 11., szerda · Hozzászólok

Idén először, hagyományteremtő céllal rendezi meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltató és Kereskedelmi Tagozata az Enterprise Europe Network szegedi irodájával együttműködve a Vállalkozók Napját, október 18-án szerdán Szegeden. Az egész napos rendezvény azt járja körbe, hogy miből lehet felismerni a helyzetet, amikor változtatni kell, és hogyan érdemes azt megtenni, valamint azt, hogy mi az alkalmazkodás leghatékonyabb módszere. Tovább »

Akire büszkék vagyunk! – Szegedi díjazott a Vállalkozók Napján

2015. december 9., szerda · 2 hozzászólás

fekete_istvanneAz idei PrimaPrimissima díjátadó keretében december 4-én a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) tizenhetedik alkalommal rendezte meg Budapesten a Művészetek Palotájában a Vállalkozók napját, amelyre mintegy 600 vállalkozó érkezett az ország minden megyéjéből. Az ünnepségen a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. gazdasági és kereskedelmi igazgatóhelyettesét,Fekete Istvánnét az Év Vállalkozója kitüntetésben részesítették. Tovább »

Több Csongrád megyei vállalkozót is kitüntettek a Vállalkozók Napján

2012. december 8., szombat · Hozzászólok

A kormány a vállalkozói világot szövetségesnek és a nemzetgazdaság lelkének tekinti – mondta a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára pénteken Budapesten, a vállalkozók napja alkalmából rendezett ünnepségen.
Tovább »

A vállalkozókon múlik a növekedés + FOTÓK

2011. december 3., szombat · 8 hozzászólás

Az ország egykori pénzügyminiszterei egyaránt nehéznek ítélik hazánk helyzetét

penzugyminiszterek_02 Egyetértettek a strukturális reformok és a pénzügyi fegyelem szükségességében Magyarország egykori pénzügyminiszterei, ám a múlt megítélésében már jelentősen eltért a véleményük. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) év végi díjátadóval egybekötött ünnepségén több kormány pénzügyminisztere ült egy asztalhoz, hogy megvitassa a helyzetet.
Tovább »