Labdarúgás: felmondaná a hét közben megtanult leckét a Szeged-Grosics

2016. augusztus 13., szombat · 17 hozzászólás

szeged_2011_csakvar51_gs

Remek startot vett az NB II-ben a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely ezt követően a hétközi fordulóban nem tudta megismételni korábban mutatott játékát: a Csákvár elleni, tanulságokban bővelkedő mérkőzést követően visszalépne abba a mederbe Klausz László együttese, amelyet elhagyott a harmadik fordulóban – a remények szerint csupán egyetlen forduló erejéig. Tovább »

Labdarúgás: Dlusztus András 2-1-es magyar győzelmet vár a belgák ellen

2016. június 26., vasárnap · Hozzászólok

SZS20140808_dlusztus_andras_001

“Bármennyire is egyfajta negatív hozzáállás övezi időről időre a magyar focit, ez az ország még mindig egy futballnemzet” – Dlusztus Andrással, az NB II-es Vác FC szegedi védőjével beszélgettünk a nyári szünetben.
Tovább »

Labdarúgás: csak megfelelő hozzáállással köszörülheti ki a Szeged-Grosics a csorbát Vácon

2016. április 29., péntek · 2 hozzászólás

szeged2011_mezokivesd_mj020

Szombaton a kiesés elől menekülő Vác otthonába látogat a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely számára a tét nem más, minthogy sikerül-e kijavítania az előző hétvégi botlását.
Tovább »

Labdarúgás: kötelező, de nehéz feladat előtt a Szeged-Grosics a sereghajtó ellen

2015. október 17., szombat · Egy hozzászólás

szeged_2011_soroksar28_gs

A hétközi kupasiker után vasárnap már a bajnokságban kell helytállnia a Szeged 2011-Grosics Akadémiának, amely a táblázat utolsó helyén szerénykedő Vác ellen tarthatja otthon a három pontot.
Tovább »

Labdarúgás: az NB II újoncához igazolt Dlusztus András

2015. július 9., csütörtök · Hozzászólok

szeol_szekszard_mj011

A nemrég lezárult idényben még csoporton belüli rivális volt Dlusztus András és klubja, a SZEOL SC számára a Vác FC: az egykoron magyar bajnokcsapat azonban megnyerte az NB III Közép csoportját, így ősztől már a másodosztályban szerepel, a szegediek védője pedig az újoncnál folytatja karrierjét. Tovább »

Labdarúgás: nem feltartott kezekkel utazik a Váchoz a SZEOL SC

2015. március 6., péntek · Hozzászólok

szeol_vac_14_08_23_gs

A listavezető otthonában lép pályára az NB III Közép csoportjának tavaszi második fordulójában a SZEOL SC. Puskásékra nem vár könnyű feladat a Vác vendégeként, viszont egy bravúrral már a dobogó is elérhető közelségbe kerülne a fordulót követően. Tovább »

Csank János: Dárdai Pál hiteles és határozott fickó

2014. december 17., szerda · Hozzászólok

pest_baz_megye37_gs

A pótselejtezőt lutrinak tartja, az egykor szebb napokat is megélt Vácot pedig visszavezetné az NB II-be – Csank Jánossal, a honi labdarúgás közismert szakemberével beszélgettünk a múlt hétvégén Makón.
Tovább »