A jövő úszóreménységei a Gyarmatiban

2017. május 25., csütörtök · Hozzászólok

uszas_hmvhely0525

Május 24-27. között rendezik a LXXXIX. Ifjúsági Országos Bajnokságot Hódmezővásárhelyen, amely igazán szoros küzdelmeket ígér. Remélhetően a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda számos siker, és új legenda születésének helyszíne lesz. Az első napon a Hód-Úszó SE háza táján is sikerek születtek, mely elég bátorságot adhat ahhoz, hogy sikeresen zárják az ifi OB-t – írja közleményében a Hód Úszó SE. Tovább »

Kezdődik az úszó ifjúsági országos bajnokság Hódmezővásárhelyen

2017. május 24., szerda · Hozzászólok

A versenyzők a korosztályos Európa-bajnoki csapatba kerülésért is úsznak, a legjobbak pedig az 51 nap múlva kezdődő budapesti vizes világbajnokságra készülnek a 89. ifjúsági országos bajnokságon, amelyet Hódmezővásárhelyen rendeznek. Tovább »

Kondicionáló parkot adtak át az újszegedi Partfürdőn + FOTÓK

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

kondicionalo_park006kf

A kondipark elsősorban a Szegedi Úszó Egylet sportolóinak a szárazföldi felkészülését biztosítja, de a sportszerető szegediek előtt is nyitva áll. Tovább »

A második legjobb csapat lett a Hód Úszó SE

2017. május 16., kedd · Hozzászólok

uszas_hmvhely1

A hétvégén rendezték meg Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában az V. Gyarmati kupát, melyen 32 klub közül pontversenyben a Hód Úszó SE a második helyet szerezte meg, az éremtáblázaton pedig első lett. A Hódok ötvenkét versenyzővel álltak rajthoz, a csapat zászlóshajója Ugrai Panna volt, aki többek között nyolc aranyérmet hozott el – tájékoztatott a Hód Úszó SE. Tovább »

Úszás: Bánki-Horváth Béla ismét Európa csúcsot javított

2017. március 13., hétfő · Hozzászólok

Béla bácsi – a szenior úszás elismert alakja – 97 évesen az 50 méteres mellúszásban bizonyult Európa leggyorsabb úszójának a VII. Rövidpályás Szenior Országos Bajnokságon, Százhalombattán, továbbá 200 méteres hátúszásban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Tovább »

Következő oldal »