Százévesen is csúcsokat döntene a szegedi úszólegenda, Bánki Horváth Béla

2017. szeptember 3., vasárnap · 3 hozzászólás

A budapesti masters világbajnokság legidősebb, egyben egyik legeredményesebb versenyzője volt Bánki Horváth Béla, aki egyik kedvenc versenyhelyszínére visszatérve, a Hajós Alfréd uszodában 96 évesen is négy számban nyert aranyérmet. Tovább »

Úszás: visszahívták Bienerth Gusztáv elnököt (FRISSÍTVE)

2017. szeptember 1., péntek · Egy hozzászólás

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) pénteki rendkívüli tisztújító közgyűlésén a tagok visszahívták posztjáról Bienerth Gusztáv elnököt. Az új elnökről és elnökségi tagokról a szeptember 24-én sorra kerülő halasztott közgyűlésen szavaznak majd. Tovább »

A félelmet legyőzni a legnagyobb dicsőség + FOTÓK

2017. augusztus 30., szerda · Hozzászólok

A Hód Úszó SE szervezésében júniustól egész nyáron, úszó tanfolyamokon lehetett részt venni azoknak az apróságoknak, akik szerettek volna megtanulni úszni, vízi biztonságot szerezni, illetve felkészülni az általános iskolában már kötelező úszás órákra. Két olyan gyermek is volt Bajusz Andi egyik csoportjában, akik annyira rettegtek a víztől, hogy bele se mertek csobbanni. A második tíz alkalom után azonban már bátran szelték a hullámokat a hódmezővásárhelyi strandon. Tovább »

Már készülnek az első versenyre a Hódok

2017. augusztus 28., hétfő · Hozzászólok

Az edzések elkezdődtek a Hód Úszó SE-nél, ami azt jelenti, hogy egy kis bemelegítés után, hamarosan ismét a versenyeké lesz a főszerep. A vásárhelyi úszók élete ismét a rajtkövek és a medencék között zajlik, a legközelebbi verseny már szeptember 9-én várható: az utánpótlás csapat méretheti meg magát Gyopárosfürdőn. Tovább »

Rozanovic Ádám: Az úszás egyéni sport, de mi egy csapat vagyunk!

2017. augusztus 17., csütörtök · Hozzászólok

hod_uszo_interju_1

Új szelek fújdogálnak a Hód Úszó SE háza táján, amely szellő a fiatalos lendületet, az új elképzeléseket, és a fejlődést hozza vásárhelyi úszók életébe. Az egyik utánpótlás csapat két edzővel kezdi meg a felkészülést szeptembertől. Ádándi- Kiss Gyula mellett Rozanovic Ádám vesz majd részt az edzői munkában a fiatalok mellett, aki egyben a felnőtt csapat oszlopos, éremszerző és ponthozó tagja is. Vele beszélgetett a Hód Úszó SE. Tovább »

Czene Attila: Pluszértéket is kaptunk Rióhoz képest

2017. augusztus 3., csütörtök · Hozzászólok

Hosszú Katinka

Nyolc éremmel zárta a vizes világbajnokságot a magyar úszó-válogatott. Többen meglepetést szereztek a Duna Arénában, ugyanakkor voltak olyanok, akiknek nem sikerült hozniuk azt, amit előzetesen elárt tőlük a közvélemény. A szegedi olimpiai bajnok úszóval tekintettünk vissza a budapesti vb-re. Tovább »

A FINA elnöke szerint a magyarországi volt minden idők legjobb világbajnoksága

2017. július 31., hétfő · Hozzászólok

Seszták Miklós

Minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. vizes világbajnokságot Julio Maglione, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet, a FINA elnöke a Papp László Budapest Sportarénában rendezett záróünnepségen. Tovább »

Ezüstszombat – A vizes VB tizenhatodik napjának eredményei (FRISSÜL)

2017. július 29., szombat · Egy hozzászólás

Török Béla

Kikapott a horvátoktól, így második helyen zárta a világbajnokságot a férfi vízilabda-válogatott. Hosszú Katinka 200 háton, Milák Kristóf 100 méter pillangón ezüstérmes. Kapás Boglárka ötödik, a vegyes 4×100 méteres gyorsváltó hatodik lett. Tovább »

Ötödikek női pólósaink, Bernek Péter döntőzik – A vizes VB tizenötödik napjának programja (FRISSÜL)

2017. július 28., péntek · Hozzászólok

Vizes vb 2017 - Úszás

A magyar női vízilabda-válogatott legyőzte Olaszországot, így ötödik helyen zárta a világbajnokságot. Bernek Péter döntőt úszik 200 méter háton. Takács Krisztián 50 méter gyorson elődöntőzhet, Kapás Boglárka 800 méter gyorson jutott fináléba. Milák Kristóf junior világcsúcsot úszott 100 pillén. A férfi pólósok a Margitszigeten játszanak holnap a horvátokkal a vb-aranyért. Tovább »

Döntőbe jutottak férfi pólósaink, Hosszú Katinka bronzérmes 200 méter pillangón – A vizes VB tizennegyedik napjának eredményei (FRISSÍTVE)

2017. július 27., csütörtök · Hozzászólok

Vizes vb 2017 - Vízilabda

A görögök testén keresztül vezet az út a budapesti világbajnokság döntőjébe Märcz Tamás csapatának. Úszóink ismét érmekért szállnak harcba. Tovább »

Cseh második, Kenderesi negyedik 200 pillén, Hosszú hetedik 200 gyorson – A vizes VB tizenharmadik napjának eredményei (FRISSÍTVE)

2017. július 26., szerda · Hozzászólok

Cseh László

Női pólósaink a görögök ellen játszanak az 5-8. helyért. Hosszú Katinka hetedik 200 gyorson. Cseh László ezüstérmes, Kenderesi Tamás negyedik 200 méter pillangón. Tovább »

Négy között a férfi pólósok, jöhetnek a görögök – A vizes VB tizenkettedik napjának eredményei

2017. július 25., kedd · Egy hozzászólás

Manhercz Krisztián

Kapás Boglárka és Késely Ajna 1500 gyorson, Kozma Dominik 200 gyorson úszik döntőt kedd délután. A férfi vízilabda-válogatott remek teljesítményt nyújtva verte az oroszokat a negyeddöntőben. Tovább »

Hosszú Katinka világbajnok 200 vegyesen – A vizes VB tizenegyedik napjának programja (FRISSÍTVE)

2017. július 24., hétfő · Egy hozzászólás

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka megszerezte az első magyar aranyérmet a budapesti világbajnokságon, megvédte világbajnoki címét 200 méter vegyesen, Kozma Dominik döntős 200 gyorson. A női vízilabda-válogatott kikapott Kanadától, így az 5-8. helyért játszhat. Tovább »

Megvan az első magyar érem, harmadik a 4×100-as férfi gyorsváltó – A vizes VB tízedik napjának eredményei (FRISSÍTVE)

2017. július 23., vasárnap · Hozzászólok

Holoda Péter; Bohus Richárd; Kozma Dominik

Bronzérmet nyert a Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd összeállítású 4×100 méteres férfi gyorsváltó az úszó-világbajnokságon. Az oroszokkal játszik férfi vízilabda-vélogatottunk az elődöntőért. Tovább »

Magyarmentes szombat – A vizes VB kilencedik napjának programja

2017. július 22., szombat · Hozzászólok

Vizes vb 2017 - Szinkronúszás

Egy nappal az úszó számok startja előtt a vizes világbajnokság kilencedik napján nem kell magyar versenyzőért izgulnunk. A női pólósok a negyeddöntőért küzdenek, érmet osztanak műúszásban, szinkronugrásban és férfi toronyugrásban is. Tovább »

Felülmúlták a várakozásokat a Hódok Miskolcon + FOTÓK

2017. július 17., hétfő · Hozzászólok

hod_uszok3

Cápa OB-t rendeztek Miskolcon, melyen a Hód Úszó SE versenyzői is képviselték Hódmezővásárhelyt. Mindenki felülmúlta a vártat, a legnagyobb meglepetést azonban Horváth Ákos szereplése jelentette, aki 200 méter pillangón egyéni csúcsot, és pontot is hozott a csapatnak. Tovább »

Budapest rendezheti a 2024-es rövidpályás úszó-világbajnokságot (FRISSÍTVE)

2017. július 17., hétfő · Hozzászólok

uszas

A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) a magyarországi 17. vizes világbajnokság alatt, hétfőn döntött arról, hogy a 25 méteres medencés vb-nek 2022-ben az oroszországi Kazany, két évvel később pedig a magyar főváros lehet a házigazdája. Tovább »

Abszolút győztesek lettek a Hódok Kecskeméten + FOTÓK

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

uszas3_hoduszo

Az 50. Gyermek Országos Bajnokságon elképesztő eredményeket hoztak a Hód Úszó SE sportolói. Ugrai Panna és Oláh Norbi a 2003-as 2004-es korosztályban alig találtak legyőzőre. Hat aranyéremmel tértek haza, rengeteg egyéni csúccsal, és azzal a felejthetetlen érzéssel, hogy bizony a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Tovább »

Porondon voltak a békák a Hód Úszóknál + FOTÓK

2017. július 3., hétfő · Hozzászólok

kisbeka_uszoverseny

Béka Úszó Derbyt rendeztek a Gyarmati Dezső Sportuszodában a hétvégén. Egynapos megmérettetés volt a verseny, ugyanis a “békáknak” még hivatalosan nincs országos bajnokságuk, mégis huszonöt egyesület nevezett Vásárhelyre, a ranglista vezető egyesületekkel az élen. A vásárhelyi Hód Úszók tizenegy fővel képviseltették magukat, és a csapatok versenyében a 8. helyen végeztek. Tovább »

Montenegróból hozták az aranyat a Hódok + FOTÓK

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

hod_uszok2

Két Hód Úszó versenyző, Winkler Máté és Rozanovic Ádám vett részt a Montenegró Open 2017-es elnevezésű versenyen, ahonnan négy aranyat, két ezüstöt, és egy bronzérmet is hazahoztak a Gyarmati Dezső Sportuszodába. Rozanovic Ádám közel három hétig nem tudott edzeni sérülése miatt, de így is bizonyított a medencében. Tovább »

Moszkvai ezüstérem birtokosa lett a kicsi Hód

2017. június 9., péntek · Hozzászólok

kopornyikkata_uszas2

Kopornyik Kata Moszkvában járt, ahonnan a hét elején tért haza, tele élményekkel, és nem utolsósorban egy ezüstéremmel. A Hód Úszó SE fiatal hableánya csodásan érezte magát a Bajnokok Olimpiáján, azonban a repülést és az orosz ételeket kihagyta volna. Tovább »

Moszkvában úszhat a Hódok büszkesége

2017. június 1., csütörtök · Hozzászólok

kopornyikkata1

Kicsi a bors, de erős. Ez halmozottan igaz a Hód Úszó Egyesület hét és fél éves büszkeségére, Kopornyik Katára. A kislány csütörtökön Moszkvába utazik, ahol a Győztesek Olimpiáján vehet részt, ugyanis ő már a hullámoknál sokkal veszélyesebb dologgal, egy szörnyű betegséggel is megküzdött, melyből a pici lány került ki győztesen. Tovább »

Következő oldal »