A munkaerőpiac útvesztőiben segít eligazodni a Napra Forgó Kft + FOTÓK

2013. december 2., hétfő · Hozzászólok

napraforgo_program16_gsFiatal pályakezdők és megváltozott munkaképességűek elhelyezkedésében segít a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft, hogy megkönnyítse boldogulásukat a munkaerőpiacon. Ezzel egy Magyarországon alig ismert módszer alapjait szeretnék lefektetni.
Tovább »

Új pedagógiával a környezettudatos életért

2009. november 11., szerda · Hozzászólok

eletharmonia_trening_04

Tudatos életvezetésre neveléssel szeretné az emberek életminőségét javítani, illetve az élhető környezet megőrzését segíteni az Életharmónia Alapítvány. Ennek jegyében ingyenes tréninget, műhelyfoglalkozást szerveznek, ahol a résztvevők szempontokat, praktikus ötleteket kaphatnak a környezeti tudatosság gyakorlati megvalósításáról.

Tovább »

Környezettudatossági tréninget szerveznek

2009. november 5., csütörtök · 2 hozzászólás

hirdetes Az Életharmónia Alapítvány ingyenes tréninget hirdet a környezettudatosság fejlesztése, a környezeti nevelés, a fenntarthatóság pedagógiája kérdéseiről. A kétszer 8 órás tréningre várnak minden érdeklődőt, aki ezeket a témákat rendhagyó, új módszerek és megközelítés által szeretnék megismerni vagy újragondolni.

Tovább »

Péntek: Tavaszi Fesztivál és Kalózkaland-bemutató

2009. március 19., csütörtök · Hozzászólok

Péntektől újból Tavaszi Fesztivál, számtalan érdekes és izgalmas programmal, két hétig – a megnyitón egyúttal egy kiállítást is megnyitnak. A Nagyszínházban pénteken este bemutatóra várják a közönséget: a Kalózkaland című, kétfelvonásos operettet játsszák magyar nyelven, Magyarországon először és Csipkerózsika is újból „betáncol” a Kisszínház színpadára. A Milleniumi Kávéházban is színház – másképp: Gloria Solaris! – a Szoba Színház előadása, ugyancsak a Tavaszi Fesztivál rendezvénye. Az újszegedi Rendezvényházban ismét kalandozhatunk a történelmi Magyarország borvidékein, Korona Hotelben születésnapi beszélgetés lesz a 80 éves Bagdi Sándorral. A Klebelsberg kastély elmúlt 16 éves hányattatásáról is szó lesz, és mindenkinek ajánljuk a Somogyi-könyvtár érdekes programjait pénteken. Ha a elfáradtak víz fontosságáról rendezett játékos akadályversenyen a Víz Világnapja alkalmából a Füvészkertben, délután és este is érdemes beülni a moziba, de a bulizós kedvűeknek is van választék bőven. Tovább »