Elefántból egeret – Kass János bélyegeiből nyílt kiállítás Szegeden + FOTÓK

2017. február 10., péntek · Hozzászólok

belyegkiallitas010kf

Lehet nagy zenekarra és egy szál hegedűre is mesterművet írni – vallotta Kass János, akinek bélyegeit, bélyegterveit a SZAB Székház kiállításán tekinthetik meg az érdeklődők március ötödikéig. Tovább »

Vízilabda: a Szentes nyerte a megyei rangadót az ellentétes félidők meccsén + FOTÓK

2015. február 28., szombat · Hozzászólok

szeged_szentes_mj 009

Bár a szünetben még két góllal vezetett, végül hárommal kapott ki a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem a vendég Szentes ellen. Tovább »

SZerinTEd? – Tóth László válaszol

2013. november 18., hétfő · Hozzászólok

SZS20131113_joarcok_005Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.
Tovább »

Vízilabda: nem jutottak kupadöntőbe a Csongrád megyei lányok (FRISSÍTVE!)

2013. november 15., péntek · Hozzászólok

dunaujvaros-szentes_mvlszGyenge kezdés után csaknem sikerült a feltámadás a szentesi pólós hölgyeknek a Dunaújváros ellen a szolnoki kupaelődöntőben, míg a szegedieknek csak az utolsó negyedben volt szerencséjük, s így tisztes eredményt értek el az Eger ellen.
Tovább »

Vízilabda: férfi és női négyes döntő három megyei csapattal

2013. november 14., csütörtök · Hozzászólok

ahid_szolnok_mj-15Péntektől vasárnapig Szolnokra figyel a hazai vízipólóélet, hiszen a város új uszodája ad otthont a női és a férfi kupasorozat négyes döntőjének.
Tovább »

Vízilabda: nagy csatában a Szentes nyerte a megyei rangadót + VIDEÓ

2013. október 12., szombat · Egy hozzászólás

noivizilabda_edzes_033_iaVégig fej-fej melletti, kiélezett küzdelmet vívott egymással megyénk két OB I-es női vízilabdacsapata. A csatát végül a holland légiós döntötte el a vendégek javára.
Tovább »

Női vízilabda: a Szentes ellen kezdenék újra a szezont a szegedi lányok

2013. október 11., péntek · Egy hozzászólás

arkosylilla_szeged_szentes10_gsA hétvégén a Hungerit Szentesi VK elleni megyei rangadón száll medencébe a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapata a női vízilabda OB I második fordulójában.
Tovább »

Októberben indulhat a mobil partfal építése Szegeden + FOTÓK

2013. június 27., csütörtök · 10 hozzászólás

mobilgat03_gsA Szegedre tervezett mobil partfal kivitelezési tervei elkészültek, július végén várható a közbeszerzés megjelenése. A fejlesztés 1,8 milliárdból valósul meg, ami kevesebb, mint amennyit a 2006-os árvízkor homokzsákokra költöttek.
Tovább »

Ősszel kezdődik a mobil partfal építése Szegeden

2013. február 14., csütörtök · 38 hozzászólás

EU-s támogatással megkezdődhet Szeged egyik kiemelt, 1,8 milliárd forintos árvízvédelmi beruházása, amelynek keretében mobil partfal épül ki a belvárosi szakaszon. Árvíz idején ez biztonsággal megvédi a várost és polgárait a természeti katasztrófától.
Tovább »