Száz éve került meg az ellopott Mona Lisa

2013. december 8., vasárnap · Hozzászólok

Gyerekjáték volt a világ egyik leghíresebb festményének elrablása: nem kellett hozzá más, csak egy fehér köpeny, amelyet az alkotásokat másoló hobbifestők viselnek. Vincenzo Peruggia 1911. augusztus 21-én sétált ki a Louvre-ból, hóna alatt a Mona Lisával, Leonardo da Vinci híres mosolyú női portréjával, amely aztán csak több mint két évvel később – éppen száz éve – 1913. december 12-én került elő újra.
Tovább »

Laptoppal menekült el a szegedi tolvaj

2013. január 10., csütörtök · Egy hozzászólás

A Szegedi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályának munkatársai elfogták és őrizetbe vették azt a 37 éves szegedi férfi, aki a megalapozott gyanú szerint december 15-én Szegeden a Tisza Lajos körút egyik lakóházába bement és onnan egy laptopot lopott el. A tolvaj a távozásakor szembe találkozott a sértettel, aki vissza akarta venni a tulajdonát a férfitől, mire ő ellökte a 71 éves nőt és elmenekült a helyszínről – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.
Tovább »

Rendőrkézen a 18 éves makói tolvajok

2012. november 29., csütörtök · Hozzászólok

A Makói Rendőrkapitányság egyenruhásai 2012. november 27. napján elfogták és előállították azt a három fiatalt, akik hétfőn Makó egyik kertes házába betörtek és számos értéktárgyat tulajdonítottak el – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.
Tovább »

ORFK: mindenki figyeljen az értékeire a karácsonyi bevásárláskor

2012. november 23., péntek · Hozzászólok

Az év végi ünnepeket megelőző időszakra jellemző zseblopások, autófeltörések elkerülése érdekében az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) arra hívta fel a figyelmet pénteken a rendőrség honlapján, hogy a bevásárlások alatt mindenki fokozottan vigyázzon az értékeire.
Tovább »

Elfogták a tolvajt a csongrádi rendőrök

2012. november 20., kedd · Hozzászólok

A Csongrádi Rendőrkapitányság 2012. november 19. napján elfogta és őrizetbe vette azt a csongrádi lakost, aki egy tanya udvaráról 28 darab, egyenként mintegy 250 centiméteres akácfa oszlopot tulajdonított el – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.
Tovább »

Tolvaj és körözött személy rendőrkézen

2012. november 7., szerda · Hozzászólok

Elfogta és előállította a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottja kedden azt a 62 éves makói férfit, akinek körözését a Szegedi Törvényszék rendelte el. Nem sokkal később a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei is elfogtak egy 24 éves szegedi lakost, akit a Szegedi Városi Bíróság keresett.
Tovább »

A tolvaj esete a lopott szivattyúval

2012. július 17., kedd · Egy hozzászólás

Saját magának okozta vesztét az a 44 éves mórahalmi férfi, aki tegnap a késő esti órákban egy mórahalmi tanyáról szivattyúkat, tűzoltótömlőt és 50 m kábelt tulajdonított el – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Kriptát tört fel Makón, hogy értékekhez jusson

2012. július 12., csütörtök · Egy hozzászólás

Elfogta a Makói Rendőrkapitányság azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint felelős az elmúlt időszakban a makói Jángori temetőben történt rongálásokért és lopásokért – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.
Tovább »

Következő oldal »