Új városközpontot álmodtak Mórahalmon

2017. augusztus 12., szombat · Egy hozzászólás

DCIM100MEDIA

Ipari parkját fejleszti Mórahalom a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) forrásaiból, de nyertek pénzt szociális városrehabilitációra, intézmények kapacitásfejlesztésére, sőt egy zöldség-előkészítő üzem is épül a turisztikai célú beruházások mellett. Tovább »

B. Nagy László: 3 pilléren nyugvó, stabil költségvetése lesz hazánknak

2017. június 1., csütörtök · Hozzászólok

bnagy_sajttaj001kf

Csongrád megyében eddig 191 TOP-os pályázat esetében született támogatási döntés 34 milliárd forint értékben – közölte B. Nagy László, aki sajtótájékoztatóján hazánk jövő évi büdzséje kapcsán azt emelte ki, hogy továbbra is a munkaalapú társadalmat preferálja a kormány. Tovább »

547 milliárd forint fejlesztési forrás érkezik a megyékhez

2017. február 14., kedd · Egy hozzászólás

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a megyéknek szánt 547 milliárd forint értékű fejlesztési forrásról döntenek hamarosan – közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kedden az MTI-vel. Tovább »

Egymilliárd forintból fejlesztik Békéscsaba belvárosát

2016. augusztus 10., szerda · Hozzászólok

Egymilliárd forintot nyert el Békéscsaba a belvárosi rehabilitáció harmadik ütemének megvalósítására az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) forrásából – jelentette be Herczeg Tamás (Fidesz-KDNP) kulturális tanácsnok szerdán a békési megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
Tovább »

Modern városok program – Szita Károly: hamarosan megkezdődik a program végrehajtása

2016. június 3., péntek · Hozzászólok

Hamarosan az évszázad legnagyobb beruházási programja indul az önkormányzatoknál: várhatóan még az idén megkezdődhet a Modern városok program végrehajtása – mondta a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke, Kaposvár polgármestere pénteken Szombathelyen, a szervezet kétnapos ülése után tartott sajtótájékoztatón.
Tovább »

A foglalkoztatás növelését szeretné elérni a megye és a kormányhivatal + FOTÓK

2016. május 18., szerda · 2 hozzászólás

foglalkoztatasi_pernertalalkozo03_gs

A tervek szerint az ezt megcélzó program július elsejétől indul. Azt szeretnék, ha a munkavállalók és a munkaadók sem csalatkoznának számításaikban. Tovább »

Rendkívüli megyei közgyűlés: DEB-tagokat választottak + FOTÓK

2016. május 10., kedd · Hozzászólok

megyei_kozgyules13_gs

A 2014-2020-as uniós ciklusban a Csongrád megyei támogatási kérelmek döntési javaslatainak elbírálási folyamatához tagokat kellett delegálnia az úgynevezett Döntés-előkészítő Bizottságokba (DEB) a megyei közgyűlésnek. Erről szavazott a testület keddi rendkívüli ülésén. Tovább »

NGM: csaknem 90 milliárd forint önkormányzati energetikai fejlesztésekre

2016. március 24., csütörtök · Hozzászólok

Összesen 89,1 milliárd forint értékben két energetikai felhívás jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében önkormányzati energetikai fejlesztésekre – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t csütörtökön.
Tovább »

Az iparterületek fejlesztését támogató uniós pályázat jelent meg

2016. február 22., hétfő · Hozzászólok

Az ipari parkok, iparterületek fejlesztését támogató pályázati felhívás jelent meg 19,4 milliárd forintos keretösszeggel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára hétfőn az MTI-t. Tovább »

Ígéretek sokadjára is – fejlesztési terveket mutattak be a szegedi nyugdíjasoknak + FOTÓK

2016. január 31., vasárnap · 11 hozzászólás

ingrid20_mj

Harmadik Tisza-híd, felújított Liget kutyafuttatóval és nyilvános vécével – a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 2014-2020-as ciklusának 34 milliárd forintból gazdálkodó szegedi vonatkozásai nem először hallott, mégis megvalósulatlan ígéretek húrjait pendítik meg újra. Tovább »

Következő oldal »