Bűnmegelőzést segítő társasjátékokat kaptak a rendőröktől az ÁGOTA Alapítvány gyermekei + FOTÓK

2016. május 13., péntek · Hozzászólok

bunmegelozes_zarokonferencia25_gs

Péntek délelőtt az ÁGOTA Közösségi és Kulturális Központja adott otthont a “Kistelepülések fiataljainak biztonságáért” című pályázat záró rendezvényének, amely során egyebek mellet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Bűnmegelőzési Osztálya 25 társasjátékot és azokhoz tartozó munkafüzeteket adott át az ÁGOTA Alapítvány fiataljainak.
Tovább »

A Rendszerhiba társasjátéknak komoly tétje van

2016. április 20., szerda · Hozzászólok

rendszerhiba_tarsas007kfEgy elképzelt település 10 iskoláját formálhatják a játékosok a Motiváció Oktatási Egyesület “Rendszerhiba – Építsetek jobb iskolarendszert!” című társasában, ahol civilek, pedagógusok és a polgármester együtt irányítják a játék menetét. Győztes nincs, a lényeg, hogy a résztvevők elérjék a kívánt eredményességi és méltányossági mutatót az iskolákban.
Tovább »

Nincs több dobásod – szegedi társasjáték a hátrányos helyzetű gyerekekről + FOTÓK

2013. december 23., hétfő · Egy hozzászólás

mentortarsas15_gsÉdesapánk szerencsejátékra szórta a pénzt, rossz társaságba keveredtünk, majd eltanácsoltak: egy halmozottan hátrányos helyzetű iskolás bőrébe bújtunk a szegedi Motiváció Műhely társasjátékának segítségével, és nem éreztük benne jól magunkat. Persze nem is ez a cél. Tovább »

Mikor társasjátékozott utoljára?

2013. június 19., szerda · Hozzászólok

tarsasjatekMíg sokan a Gazdálkodj okosan! izgalmain nőttünk fel, addig a mai kor gyermekei számára már jóval több társasjáték típus áll rendelkezésre. A minden igényt kielégítő 3D-s változatok mellett a készségfejlesztő, logikai képességet alakító és stratégiai érzéket próbára tevő típusok is sok gyermek kedvencének számítanak. A remek időtöltést kínáló társasjátékok képesek arra, hogy akár felnőtt fejjel átéljük a meleg, otthoni légkör teremtette biztonságot, és az összetartozás érzését.
Tovább »