Csak szavakban fújtak szabad szelek a szegedi díszközgyűlésen + FOTÓK

2017. május 19., péntek · 10 hozzászólás

diszkozgyules09_gs

A szokásokkal ellentétben a díszteremben tartották meg a Szeged napi díszközgyűlést, amelyen a díszpolgári címet, a Pro Urbe díjat, a Szegedért emlékérmet és a Szeged Nemzetközi Kapcsolataiért emlékérmet. A résztvevőket csak regisztráció ellenében engedték be, így az épület előtt ragadtak azok, akik a jelenlegi városvezetéssel elégedetlenek. A díszpolgári címet Pintér Sándor nyerte el a koraszülöttek megmentésének szentelt életútja elismeréseképpen. Tovább »

Labdarúgás: a megyeegy újoncánál folytatja a hatszoros gólkirály

2016. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

tape_morah_mj-28

A Csongrád megyei I. osztály egyik legérdekesebb átigazolását hajtotta végre az újonc Kiskundorozsmai ESK: a megyekettőben ezüstérmet szerzett gárda színeiben láthatjuk a következő szezonban a rutinos támadót, a hatszoros gólkirály Szőke Pétert. Tovább »

Labdarúgás: Szőke Péter szerint csak a futball képes így összehozni az embereket!

2016. június 24., péntek · Egy hozzászólás

morahalom_fkszeged_mj-30_szoke_peter

Tovább tart a magyar csoda a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon: szerdán a magyar válogatott a világ egyik legjobb csapatával, Portugáliával játszott 3-3-s döntetlent úgy, hogy háromszor is vezetni tudott a luzitánok ellen. A meccs ismét összehozta az embereket, számtalan közösségi hely telt meg szurkolókkal – a magyar csapat eddigi szereplését és a futball helyzetét a Mórahalom támadójával, Szőke Péterrel értékeltük. Tovább »

Labdarúgás: ismerősen hat a Mórahalom helyzete a hatszoros gólkirály számára

2016. június 3., péntek · Hozzászólok

tape_morah_mj-28

Makacs sérülései miatt szinte a teljes szezont kénytelen volt kihagyni Szőke Péter, miközben csapata, a Mórahalom igen közel került a bajnoki címhez. A homokhátiak az utolsó körben Tiszaszigetre látogatnak, ahol eldől, képesek lesznek-e megszerezni a hőn áhított aranyérmet. A rutinos támadó bizakodóan nyilatkozott a derbi előtt.
Tovább »

Még a katolikus egyházon belül sincs egy válasz a migrációra

2015. október 18., vasárnap · 11 hozzászólás

migracio_europaban01kf

A Katolikus Házban tartott beszélgetésen a migráció problémájára adott katolikus válaszokat igyekeztek számba venni. Azonos reakciók nincsenek, de van, ami közös: megoldást csak Krisztuson keresztül találhatunk. Tovább »

A gólkirály, az ügyvéd és a Barcelona – három az egyben

2011. július 9., szombat · 13 hozzászólás

A gólkirályi címet a megyei bajnokság élvonalában Szőke Péter, a Mórahalom támadója hódította el – már nem először. A csatár 38 találattal ülhetett fel a trónra. A SZEGEDma.hu a gólszerzés titkáról, csapata szerepléséről, na és persze a Barcelonáról is faggatta.
Tovább »

Kinek jó a Csongrádi sugárút átalakítása?

2009. július 2., csütörtök · Hozzászólok

kerekparut2


Háborognak a Csongrádi sugárút mellett élők és az ottani üzlettulajdonosok a közelmúltban, a sokadik változat elfogadása után kialakított új forgalmi rend miatt. A kerékpársávot ugyanis úgy választották le a főútvonalból, hogy a felfestés mentén megtiltották a parkolást. Az üzlettulajdonosok az előzetes egyeztetés elmaradásáról és az ingatlanok elértéktelenedéséről panaszkodnak. Tovább »