Már az olimpiai kvóta lebeg az SZKE korisainak szeme előtt

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

Remekül kezdődött az idény a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői számára. Jászapáti Petra három arannyal és egy ezüsttel, Kónya Zsófia két bronzéremmel zárta az országos bajnokságot. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: teljesítette az elvárásokat Jászapáti Petra az Európa-bajnokságon

2017. január 20., péntek · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Egy arannyal és hat ezüstéremmel tért haza a torinói rövidpályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságról a magyar csapat. Az ezüstöt szerző 3000 méteres női váltónak tagja volt az SZKE két versenyzője, Jászapáti Petra és Kónya Zsófia is. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Oszakában

2015. március 2., hétfő · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Jászapáti Petra és Farkas Tamás személyében a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két versenyzője is rajthoz állt a február 27. és március 1. között Japánban rendezett rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságán.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: a szezon legfontosabb versenye következik két szegedi tehetség számára

2015. február 19., csütörtök · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Február 27. és március 1. között Japánban rendezik a rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságát. Az oszakai tornán a Szegedi Korcsolyázó Egyesület (SZKE) két versenyzője is részt vesz.
Tovább »

Királylányok, szuperhősök és mesefigurák vették birtokba a szegedi műjégpályát + FOTÓK

2014. február 26., szerda · Egy hozzászólás

SZS20140225_jegfarsang_033Kedd délután jégfarsanggal várta a gyermekeket a Szegedi Korcsolyázó Egyesület és a Speed Jégsuli a Városi Műjégpályán. A közel száz résztvevő különlegesebbnél különlegesebb jelmezeket öltve rótta a jeget a másfél órás program során.
Tovább »

Hat SZKE-érem a tizenkettedik Tisza-kupán + FOTÓK

2014. január 26., vasárnap · Hozzászólok

gyorskorcsolya24_gsA hét végén rendezték a szegedi műjégpályán a XI. Mol-Tisza Kupa nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyázó versenyt. A szlovák, szlovén, román, lengyel, cseh, szerb és magyar versenyzőket felvonultató mezőnyben látványos „vérre” menő csaták zajlottak izgalmas előzésekkel, látványos esésekkel, heroikus küzdelmekkel.
Tovább »

Gyorskorcsolya: SZKE-érmek a nemzetközi színtérről + FOTÓK

2013. december 25., szerda · Hozzászólok

universiade_dobogoKarácsony előtti hétvégén két helyszínen is jégre léptek a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői. Az Olimpiára készülő Lajtos Szandra a trentói Universiadén szerepelt két szegedi társával együtt, a többiek pedig Szlovákiában, Spisska nova Ves-ben versenyeztek – adta hírül Szabó Krisztián vezetőedző.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: 4 SZKE-arany a Mikulás Kupán

2013. december 2., hétfő · Hozzászólok

szke_mikulaskupaJavában zajlik a versenyszezon a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál. Két héttel ezelőtt Lajtos Szandráék olimpiai kvótájának örülhettünk, most pedig a Mikulás Kupán mutatták meg a szegediek, hogy erős utánpótlásbázisként kell velük számolni velük.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: az SZKE a hónap utánpótlásműhelye

2013. március 22., péntek · Hozzászólok

Februári eredményei, teljesítménye alapján a Szegedi Korcsolyázó Egyesület rövidpályás gyorskorcsolya szakosztálya lett „A hónap műhelye” az Utanpotlassport.hu portálon. A csongrádiak a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által kiírt díj mellett a sportszeráruházlánc által felajánlott félmillió forintos vásárlási utalványt is átvehetik a március 26-i ünnepélyes ceremónián.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: fényes érmes szegedi sikerek a junior Európa Kupán + FOTÓK

2013. március 18., hétfő · Hozzászólok

Az elmúlt hétvégén március 15-17 között az olaszországi Baselga di Piné városában rendezték a rövidpályás gyorskorcsolyázók idei utolsó rangos eseményét, a junior Európa Kupát.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra aranya

2013. március 4., hétfő · Hozzászólok

A hétvégén rendezték a lengyelországi Elblag városában a Duna Kupa harmadik, egyben utolsó fordulóját, ahol a tét a junior Európa Kupára való kijutás volt. A Szegedi Korcsolyázó Egyesületből két válogatott versenyző, Jászapáti Petra és Somodi Máté vett részt a megmérettetésen.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Brassóban

2013. február 21., csütörtök · Hozzászólok

A héten zajlik Brassóban a XI. Téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál. A versenyen 45 ország 1500 sportolója méri össze tudását összesen 8 sportágban. Szegedről két rövidpályás gyorskorcsolyázó, Cakó Dávid (TKK SE), valamint Farkas Tamás (SZKE) is kiharcolta a versenyen történő indulás jogát.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: SZKE sikerek az utánpótlás ob-n

2013. február 4., hétfő · Hozzászólok

Befejeződtek az Utánpótlás Országos Bajnokság küzdelmei a budapesti jégcsarnokban. A Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői ismét bizonyították gyorsaságukat és 7 éremmel térhettek haza a szezon legfontosabb utánpótlásversenyéről.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: 8 szegedi érem a jubileumi Tisza Kupán + VIDEÓ, FOTÓK

2013. január 20., vasárnap · Hozzászólok

Szombaton és vasárnap rendezték meg a jubileumi X. Tisza Kupa nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyázó versenyt a szegedi műjégpályán az SZKE szervezésében, négy ország 80 versenyzőjének részvételével.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Kónya és Lajtos a 4. váltóban az Eb-n, a férfiak bronzérmesek (FRISSÍTVE)

2013. január 20., vasárnap · Hozzászólok

Kónya Zsófia már a selejtezők után kiesett a malmői rövidpályás gyorskorcsolya Eb-n ezer méteren, váltóban viszont az ugyancsak szegedi Lajtos Szandrával egyetemben a negyedik helyen végzett a magyar csapat tagjaként.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Kónya 500-on kiesett, váltóban Lajtossal döntősök

2013. január 19., szombat · Hozzászólok

A szegedi Lajtos Szandra és Kónya Zsófia egyaránt döntősök a malmői rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság váltóversenyében, míg utóbbi egyéniben 500 méteren nem jutott a fináléba.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Kónya egyéniben, Lajtos váltóban indul az Eb-n

2013. január 18., péntek · Hozzászólok

A férfiaknál Knoch Viktor és Liu Shaolin Sándor, a nőknél pedig Heidum Bernadett, Keszler Andrea és Kónya Zsófia áll rajthoz magyar részről az egyéni versenyben a Malmőben pénteken kezdődő rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
Tovább »

Következő oldal »