Ismét az egyetemistáké a főszerep a Szegedi Nemzeti Színházban + FOTÓK

2017. október 5., csütörtök · Hozzászólok

Jelmezeket, tollas fejdíszeket és különleges maszkokat próbálhattak fel a Szegedi Tudományegyetem hallgatói, akik egy napra beleshettek a teátrum kulisszái mögé. Több száz diák találkozhatott a színház művészeivel, sminkeseivel és műszaki szakembereivel. Tovább »

Színházi nyílt nap a Szegedi Nemzeti Színházban

2016. október 10., hétfő · Hozzászólok

nagyszinhaz01kf

A Szegedi Nemzeti Színház évek óta hagyománnyá vált eseménye, hogy az új évad elején vendégül látja az épület falai között a város fiataljait. Idén nemcsak az egyetemistákat, hanem a középiskolásokat is szeretettel várják. Az október 11-én (kedden) 10 órakor kezdődő esemény – az SZTE Kulturális Irodával közös szervezésben jött létre, és része az Őszi Kulturális Fesztiválnak. Tovább »

Színházi nyílt nap egyetemistáknak a Szegedi Nemzeti Színházban

2015. október 8., csütörtök · Hozzászólok

nagyszinhaz01kf

A Szegedi Nemzeti Színház immáron hagyományossá vált eseménye, hogy az új évad elején vendégül látja az épület falai között a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit. Az idén október 13-án, kedden megrendezésre kerülő esemény – mint eddig is – az SZTE Kulturális Irodával és az SZTE EHÖK-kel közös szervezésben jött létre, és része az Őszi Kulturális Fesztiválnak.
Tovább »

Színes kínálattal jelentkezik a szegedi színház – Jön A varázsfuvola is

2015. szeptember 15., kedd · 2 hozzászólás

sznsz_sajttaj07kfGazdag műsorkínálattal készül szeptemberben és októberben a Szegedi Nemzeti Színház. Tragikomédia, játékos egyfelvonásos, daljáték és roma musical is színesíti a műsorfüzetet.
Tovább »

Egy napra az egyetemistáké (is) a színház épülete + FOTÓK

2014. október 15., szerda · Hozzászólok

sznsz_nyilt_nap25_KF

Már hetedik éve, hogy a Szegedi Nemzeti Színház vendégül látja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit, akik egy napra beleshetnek a teátrum kulisszái mögé. Az évad eleji eseményen is több száz diák vette be meg a Tisza-parti épületet, hogy találkozhassanak a művészekkel, sminkesekkel, öltöztetőkkel, műszaki szakemberekkel.
Tovább »