Vidámság a szokatlanul hűvös nyári éjszakában + FOTÓK

2016. július 17., vasárnap · Hozzászólok

en_es_a_kisocsem038kfAz új évadban alighanem az Én és a kisöcsém volt a szabadtéri legjobb produkciója. Bár még nincs vége az évadnak, a könnyed humorú operett kedves szereplőivel és laza szerelmi kapcsolataival melegséget varázsol még a szokatlanul hűvös szegedi nyáresti éjszakába is.
Tovább »

Homonnay Zsoltot “Kacsa bácsi” mentette ki a Tiszából

2016. július 14., csütörtök · Hozzászólok

en_es_a_kisocsem_kozonsegtalalkozo003kfMég csak két napja vannak Szegeden az Én és a kisöcsém sztárjai, Homonnay Zsolt máris galibába keveredett. A színész kajakozni ment a Tiszára, a hajó azonban elsüllyedt, és “Kacsa bácsinak” kellett kimentenie. Szinetár Dóra kellemesebb emlékekkel tér haza a Tisza-parti városból, ő biciklijével jár-kel.
Tovább »

Alig két nap alatt össze is áll a szabadtéri operettprodukciója

2016. július 13., szerda · 3 hozzászólás

en_es_a_kisocsem_kozonsegtalalkozo003kfKamaradarabnak készült, szabadtéri előadás lett belőle. Eisemann Mihály operettje egyenesen a Budapesti Operettszínházból érkezik a szegedi színházi éjszakába, így az Én és a kisöcsémmel folytatódik a szabadtéri játékok évada. A rendezővel és a szereplőkkel szerdán találkozhatott a közönség a Reök-palotában.
Tovább »

Gálaestet adnak Lévay-énekverseny győztesei

2011. július 4., hétfő · Hozzászólok

Az első Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny győztesei és neves magyar partnereik: Janza Kata, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter hétfőn este gálaesten lépnek fel a Budapesti Operettszínházban.
Tovább »

Csütörtök: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra az IH-ban

2009. február 11., szerda · Hozzászólok

Bőven talál szórakozást, aki csütörtökön szeretne kikapcsolódni. A színházrajongóknak romantikus drámát és detektívmesét kínálnak, és két népszerű koncertre is várják a közönséget: a Reökben a Honey Beast játszik, az IH-ban pedig Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lemezbemutató műsora látható. Lesz nyugdíjas Ki-Mit-Tud, és zenés születésnapi beszélgetés Gyuris Jánossal. Ha Dél-Amerikára vágyunk, csütörtökön csak a Dóm Hotelig kell elmennünk, ismét új filmeket vetítenek a moziban – 3D-ben is! -, és lesz néhány jó buli… Tovább »