A világ legjobb természetfilmjei a szegedi Agórában

2017. május 24., szerda · Hozzászólok

film_mozi

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál és Országos Természet- és Dokumentumfilm Napok programsorozatának ad otthont a Szent-Györgyi Albert Agóra május 25-e és 28-a között. Tovább »

Szívesen hordanának szegedi papucsot az iskolások + FOTÓK

2017. május 12., péntek · Hozzászólok

szegedi_papucs_muzeum07_gs

A Mozaik Múzeumtúra Roadshow ötödik tavaszi állomása Szeged volt, három helyszínen várták és várják az érdeklődőket pénteken. A gyerekek különböző kézműves foglalkozáson vetnek részt. Tovább »

Tapintható kiállítás vár az Agórában + FOTÓK

2017. május 2., kedd · Hozzászólok

lathatatlan_kiallitas003kf

Újból az Agórában a Tapintható tárlat. Látássérült tárlatvezető mutatja be a tárlat tárgyait, amelyek alkotói között ismert szobrászokat is találunk. Tovább »

Technológiáról, szakmáról és karrier-utakról értekeznek kéthetente Szegeden

2017. február 14., kedd · Hozzászólok

Az SZTE Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszékének szervezésében kéthetente csütörtökönként a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatoriumában tartanak pódiumbeszélgetéseket meghívott vendégekkel, amelyekre az azonos időben futó Információmenedzsment kurzus résztvevői mellett minden érdeklődőt szeretettel várnak. Tovább »

Egybehangzó igennel támogatja a kulturális bizottság Orbán Hedviget

2017. február 8., szerda · 9 hozzászólás

kultbiz_ules07_gsHárom pályázó jelentkezett a Szent-Györgyi Albert Agóra élére, de a szakmai bizottsággal megegyező véleménnyel, a kulturális bizottság is Orbán Hedviget, az Agóra jelenlegi igazgatóját támogatta. A másik két pályázó esetében a többség tartózkodott.
Tovább »

Kulturális piacon csemegézhetünk a művelődési intézmények programjaiból

2017. január 16., hétfő · 5 hozzászólás

varosi_kulturalis_piac_sajttaj001kf

Hagyományteremtő szándékkal élesztik újjá a ’90-es években nagy sikerű rendezvényt. Az Agóra délutánján bemutatkoznak a szegedi művelődési házak, színházak, civil egyesületek is. Tovább »

Következő oldal »