Tóth Péter: A fiatal családok helyett a „deres hajúak” fontosak Botka Lászlónak

2017. január 27., péntek · 10 hozzászólás

toth_peter_sajttaj001kf

A Jobbik politikusa is értékelte Botka László csütörtök délután elhangzott szavait. Úgy látja, a szegedi modell nem lehet országos minta, mert egyszemélyes döntéshozatal valósul meg. Beszélt az Európai Unió forrásaiból végrehajtott fejlesztésekről, a fiatal családok érdekeiről, s arról is, hogy miben ért egyet a polgármesterrel. Tovább »

Botka: Nagyvárosi polgármester nem szorulhat ki az országos politikából!

2017. január 26., csütörtök · 24 hozzászólás

kozeleti_kavehaz_botka21_gs

Szeged idén 51 milliárd forintból gazdálkodik, ennek felét fejlesztésekre fordítják – jelentette ki Botka László, a Szegedi Közéleti Kávéház évadnyitó rendezvényén a városháza dísztermében. A miniszterelnök-jelöltségét firtató kérdésre közölte, ő a szegedi mintát és modellt szeretné ajánlani az egész országnak. Tovább »

Érdemkereszttel ismerték el a városvédő polgár munkásságát

2016. augusztus 25., csütörtök · 8 hozzászólás

szilagyi_arpad003kf

Állami kitüntetést adományoztak Szilágyi Árpádnak, így elismerve évtizedes tevékenységét, amellyel Szeged kulturális és építészeti örökségét kívánta megvédeni. A városvédő polgár szerint az elismerés nemcsak neki szól, hanem a mellette tevékenykedő más civileknek is. Idén tölti be 80. életévét, ennek ellenére rengeteg terve vár még megvalósításra. Tovább »

Pozsgay Imre: Generációváltásra szorul a program nélküli magyar baloldal + FOTÓK

2014. január 10., péntek · 12 hozzászólás

pozsgai_imre_kozeleti_kavehaz09_gsA baloldali politikai szereplők olykor úgy viselkednek, mintha nem is akarnának hatalomra jutni – vélekedik Pozsgay Imre, aki a Közéleti Kávéház vendége volt. A volt kulturális, majd művelődési miniszter hiányolja a baloldal programját.
Tovább »