Már az olimpiai kvóta lebeg az SZKE korisainak szeme előtt

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

Remekül kezdődött az idény a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői számára. Jászapáti Petra három arannyal és egy ezüsttel, Kónya Zsófia két bronzéremmel zárta az országos bajnokságot. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: eredményesen zártak az SZKE versenyzői az országos utánpótlás bajnokságon

2017. február 27., hétfő · Hozzászólok

gyorskorcsolya_zagrab2

Ismét eredményesen zártak a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői az Országos Rövipályás Gyorskorcsolyázó Utánpótlás Bajnokságon a hétvégén. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: újabb SZKE sikerek a zágrábi versenyen

2017. február 15., szerda · Hozzászólok

gyorskorcsolya_zagrab2

A hétvégén ismét nagyszerűen teljesítettek a Szegedi Korcsolyázó Egyesület tagjai Zágrábban a Danubia Kupa sorozat 6. állomásán. Nyolc indulóból ketten a junior válogatott színeiben álltak rajthoz. Egyéni összetett versenyben 4 érmet szereztek, még váltóban 6 korcsolyázónak lógott érem a nyakában. Ami még inkább felhívja a figyelmet a versenyzők feltörekvő teljesítményére, hogy 13 alkalommal született egyéni legjobb időeredmény ezen a megmérettetésen. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: gerincsérüléséből lábadozik Lajtos Szandra

2015. november 2., hétfő · Hozzászólok

lajtos_szandra

Elrajtolt a rövidpályás gyorskorcsolyázók szezonja, azonban Lajtos Szandra nevét hiába kerestük az első versenyek eredményeinél, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzője nem állt rajthoz, hiszen sérülése után próbálja visszanyerni régi erejét. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra országos bajnok lett összetettben

2015. szeptember 7., hétfő · Hozzászólok

jaszapati_petra_ob

Szeptember 5-6. között rendezték Budapesten a gyakorló jégcsarnokban a rövidpályás gyorskorcsolyázók 2015/2016-os évadjának országos bajnokságát, amelyen óriási szegedi siker született Jászapáti Petra révén.
Tovább »

Gyorskorcsolya: közösen ünnepeltek az SZKE versenyzői + FOTÓK

2015. március 31., kedd · Hozzászólok

jegkorisok04kf

Hétfőn délután közös, családias hangulatú ünnepséget tartott a Szegedi Korcsolyázó Egyesület a műjégpályán, ahol a klub Eb-ről hazatért versenyzőjét, valamint a közelmúltban MOL Tehetséggondozásért Díjban részesült edzőt, Szabó Krisztiánt köszöntötte. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya – Lajtos Szandra: Kár, hogy nem tudtuk megmutatni, mire vagyunk valójában képesek

2015. március 19., csütörtök · Hozzászólok

lajtos_szandra

A magyar női váltó tagjaként az ötödik helyet szerezte meg Lajtos Szandra a rövidpályás gyorskorcsolyázók vasárnap zárult világbajnokságán Moszkvában. A Szegedi Korcsolyázó Egyesület (SZKE) kiválóságát egy rövid szezonértékelésre kértük az idény utolsó versenyét követően.
Tovább »

A tavaszi szünetben búcsúzik a korcsolyázóktól a műjégpálya

2015. március 10., kedd · Hozzászólok

mujegpalya15_gs

Április első hétvégéjén zárja kapuit a Városi Műjégpálya, az utolsó napokban azonban még bővített nyitva tartással, különleges programokkal várják a korcsolyázás szerelmeseit.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Oszakában

2015. március 2., hétfő · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Jászapáti Petra és Farkas Tamás személyében a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két versenyzője is rajthoz állt a február 27. és március 1. között Japánban rendezett rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságán.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: a szezon legfontosabb versenye következik két szegedi tehetség számára

2015. február 19., csütörtök · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Február 27. és március 1. között Japánban rendezik a rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságát. Az oszakai tornán a Szegedi Korcsolyázó Egyesület (SZKE) két versenyzője is részt vesz.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Grazból

2014. december 4., csütörtök · Hozzászólok

Szocsi2014 - Rövidpályás gyorskorcsolya

A hétvégén a rövidpályás gyorskorcsolyázók Danubia Series elnevezésű versenysorozata 2. állomásához érkezett Grazban, ahol a Szegedi Korcsolyázó Egyesület négy versenyzője állt rajthoz.
Tovább »

Királylányok, szuperhősök és mesefigurák vették birtokba a szegedi műjégpályát + FOTÓK

2014. február 26., szerda · Egy hozzászólás

SZS20140225_jegfarsang_033Kedd délután jégfarsanggal várta a gyermekeket a Szegedi Korcsolyázó Egyesület és a Speed Jégsuli a Városi Műjégpályán. A közel száz résztvevő különlegesebbnél különlegesebb jelmezeket öltve rótta a jeget a másfél órás program során.
Tovább »

Hat SZKE-érem a tizenkettedik Tisza-kupán + FOTÓK

2014. január 26., vasárnap · Hozzászólok

gyorskorcsolya24_gsA hét végén rendezték a szegedi műjégpályán a XI. Mol-Tisza Kupa nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyázó versenyt. A szlovák, szlovén, román, lengyel, cseh, szerb és magyar versenyzőket felvonultató mezőnyben látványos „vérre” menő csaták zajlottak izgalmas előzésekkel, látványos esésekkel, heroikus küzdelmekkel.
Tovább »

Gyorskorcsolya: SZKE-érmek a nemzetközi színtérről + FOTÓK

2013. december 25., szerda · Hozzászólok

universiade_dobogoKarácsony előtti hétvégén két helyszínen is jégre léptek a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői. Az Olimpiára készülő Lajtos Szandra a trentói Universiadén szerepelt két szegedi társával együtt, a többiek pedig Szlovákiában, Spisska nova Ves-ben versenyeztek – adta hírül Szabó Krisztián vezetőedző.
Tovább »

Magyar sikerek, köztük szegedi arany és bronz a téli universiádén

2013. december 20., péntek · Egy hozzászólás

lajtos_szandra2_gsAranyérmet nyert a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó az olaszországi Trentóban zajló Universiade pénteki versenynapján, míg a lányok bronzot szereztek. A csapatokban szegedi versenyzők is szerepet kaptak.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: 4 SZKE-arany a Mikulás Kupán

2013. december 2., hétfő · Hozzászólok

szke_mikulaskupaJavában zajlik a versenyszezon a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál. Két héttel ezelőtt Lajtos Szandráék olimpiai kvótájának örülhettünk, most pedig a Mikulás Kupán mutatták meg a szegediek, hogy erős utánpótlásbázisként kell velük számolni velük.
Tovább »

Következő oldal »