Három év felfüggesztett börtönre ítélték az életveszélyes sérülést okozó holland férfit

2017. február 21., kedd · Hozzászólok

biro_birosag_per_itelet

Két év, végrehajtásában az I. fokon megállapított 5 helyett 3 évre felfüggesztett börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a holland férfit, aki Tiszajenőn a szomszédjánál dolgozó munkásra támadt, és annak életveszélyes sérülést okozott. Emellett az ítélőtábla 300 ezer forint pénzbüntetést is kiszabott. Tovább »

Történeti pályázaton nyert a Szegedi Ítélőtábla

2017. február 10., péntek · Hozzászólok

Három éve kezdte meg a Szegedi Ítélőtábla intézménytörténetének tudományos feldolgozását. Eddig két kötet jelent meg. Mivel sikeresen pályázott a Szegedi Ítélőtábla az Országos Bírósági Hivatal által meghirdetett 2016. évi Ráth György bírósági történeti és hagyományápolási pályázaton, hamarosan megkezdődhetnek a harmadik kötet munkálatai is. Tovább »

Őrző-védő cégek adócsaló vezetőit ítélték el jogerősen Szegeden

2017. január 26., csütörtök · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

Őrző-védő cégek vezetőit sújtotta két év három hónap és hat év közötti börtönbüntetéssel csütörtökön jogerősen a Szegedi Ítélőtábla, mert a vádlottak hosszú időn keresztül fiktív alvállalkozói hálózatot működtetve nem fizettek be több száz millió forint adót. Tovább »

Vietnami kábítószer-kereskedőket ítéltek el jogerősen

2017. január 19., csütörtök · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

Jogerősen nyolc-nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön két hosszú ideje Magyarországon élő vietnami férfit, akik jelentős mennyiségű marihuánát értékesítettek 2012-ben Budapesten. Tovább »

Öt év börtön az élettársát összeverő jászkiséri férfinek

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

Jogerősen öt év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a jászkiséri férfit, aki élettársát úgy összeverte, hogy az asszonynak életveszélyes sérüléseket okozott. A jogerős ítélet megegyezik az I. fokon kiszabott büntetéssel. Tovább »

Következő oldal »