Öt év börtön az élettársát összeverő jászkiséri férfinek

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

Jogerősen öt év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a jászkiséri férfit, aki élettársát úgy összeverte, hogy az asszonynak életveszélyes sérüléseket okozott. A jogerős ítélet megegyezik az I. fokon kiszabott büntetéssel. Tovább »

Kétszázmilliós adócsalás miatt ítéltek el jogerősen két férfit Szegeden

2017. január 3., kedd · Hozzászólok

Három és fél év, illetve három év három hónap börtönbüntetéssel sújtotta jogerősen kedden a Szegedi Ítélőtábla egy gabonakereskedelemmel foglalkozó békéscsabai cég vezetőjét és társát, akik több mint 200 millió forint adót nem fizettek be. Tovább »

Enyhített a költségvetési csalás ügyében a Gyulai Törvényszék ítéletét a Szegedi Ítélőtábla

2016. december 13., kedd · Hozzászólok

Részben megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla Harangozó Attila vezette büntető tanácsa a költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt N. T. ellen indított büntetőügyben a Gyulai Törvényszék I. fokon meghozott ítéletét. Tovább »

Oklevéllel jutalmazták a hallgatókat a gyakornoki program féléves zárásaként a Szegedi Ítélőtáblán

2016. december 2., péntek · Hozzászólok

gyakornokok1

Befejeződött a Szegedi Ítélőtáblán a 2016/2017-es tanév I. félévének gyakornoki programja. A három hónapos munka során a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának nyolc hallgatója a büntető és a polgári ügyszakban ismerkedhetett a táblabíróság ítélkezési gyakorlatával. Tovább »

Enyhített a karcagi életveszélyt okozó testi sértés ügyében az ítéleten a Szegedi Ítélőtábla

2016. december 1., csütörtök · Hozzászólok

Több ponton is megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla Mezőlaki Erik vezette büntető tanácsa a testi sértés bűntette miatt F. I. és társa ellen indított büntetőügyben a Szolnoki Törvényszék I. fokon meghozott ítéletét. Tovább »

Következő oldal »