Labdarúgás: a hétvége összes megyei eredménye + TABELLÁK (FRISSÜL)

2016. május 29., vasárnap · Hozzászólok

labdarugas_il

Befejeződtek a hétvégi bajnoki fordulók. Összeállításunkban valamennyi eredményt megtalálja NB III-tól megye IV-ig, és a tabellákat is böngészgetheti. Tovább »

Labdarúgás: a Tiszasziget elrontotta az FK 1899 Szeged hazai búcsúját + FOTÓK

2016. május 28., szombat · Hozzászólok

fk_szeged-tiszasziget027kf

Bár jobban kezdett szezonbeli utolsó hazai meccsén az FK 1899 Szeged a Tiszasziget ellen, azonban Bernát Péterék váltani tudták, így végül magabiztos sikert arattak. Tovább »

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK

2016. május 28., szombat · 3 hozzászólás

labdarugas_mj

Megkezdődtek a hétvégi bajnoki fordulók. Összeállításunkban a szombati eredmények gólszerzőkkel, érdekességekkel jelentkezünk. Tovább »

Hétvégi programajánló: gyermeknap, tribute koncertek

2016. május 28., szombat · Hozzászólok

vadaspark_gyereknap28kf

Megyeszerte várják a gyermeknapi programok a kicsiket, akusztikus merényletet követnek el a Millenniumi Kávéházban, hangversenyt adnak a Simándy-énekverseny szegedi díjazottjai, a Suhancok lépnek fel a Nyugiban, The Cult, AC/DC és Black Sabbath dalok csendülnek fel a Rongy Kocsmában, valamint szecessziós városnézést rendeznek vasárnap. Tovább »

Koraszülöttekért futottak az újszegedi ligetben

2016. május 28., szombat · Egy hozzászólás

Exif_JPEG_420

Idén is rengetegen csatlakoztak a negyedik alkalommal megrendezett “Fuss az életekért” jótékonysági futóversenyhez. A szervező Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét arra az életmentő munkára, amelyet már 24 éve végez Dél-Magyarországon – adta hírül az elavidek.hu szombaton.
Tovább »

Következő oldal »