Szeged bronzérmes labdarúgóit látta vendégül a Közéleti Kávéház + FOTÓK

2014. január 29., szerda · 7 hozzászólás

SZS20140128_veteran_labdarugok_kozeleti_kavehaz_008A „Veterán labdarúgás ma Magyarországon és itt Szegeden – ami a bravúr hátterében van” című előadásával folytatódott kedd este a Közéleti Kávéház sorozata. Az esemény házigazdája, Bagdi Sándor a 2013-as országos bajnokságon bronzérmet szerző szegedi veterán labdarúgókat látta vendégül a Szeged Étterem falai között.
Tovább »

Pénzdíjért és trófeáért a labdarúgó megyei magyar kupában

2010. szeptember 8., szerda · Egy hozzászólás

A labdarúgó magyar kupa rangjának emelésére törekszik a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség és a SZEGEDma.hu – hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón a Szeged Étteremben. 2010 őszén már SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa néven indult el a sorozat megyei selejtezője, a CSLSZ 200 ezer forint pénzdíjjal, portálunk díszes vándorserleggel jutalmazza a legjobbakat.
Tovább »

Labdarúgás: szegedi évzáró a tavaszi idény legjobbjaival + FOTÓK

2010. június 19., szombat · Hozzászólok

_MG_6139 A labdarúgó-bajnokságok befejeztével nem csak a CSLSZ osztotta ki az érmeket és serlegeket a győzteseknek és a helyezetteknek, hanem a SZEGEDma.hu is szokásához híven megjutalmazta a legjobbakat, s a szegedi szurkolók is ajándékkal kedveskedtek kedvenceiknek.
Tovább »

Csütörtök: Az év első könyvbemutatója és sok-sok színház

2009. január 7., szerda · Hozzászólok

Csütörtökön örvendezhetnek a színházrajongók: két színházi és egy operaelőadásra várják a közönséget, és két előadással kedveskedik a gyerekeknek a bábszínház. A Közéleti Kávéház rendezvényein évadnyitó beszélgetést hallhatunk egy képviselővel, illetve tippet kaphatunk energiamegtakarítási lehetőségekre a háztartásban. Az év első könyvbemutatóját tartják a Grand Caféban, és új filmeket kínálnak a mozik. És lassan újra beindul a buliszezon is… Tovább »