Labdarúgás: három korosztályban alakul ki a Csongrád megyei válogatott + FOTÓK

2015. október 6., kedd · Egy hozzászólás

csongrad_megye_valogato18_gs

A magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitányának, Bernd Storck kérésének megfelelően, minden megyében három korosztályban zajlik a tehetségek szűrése, amelynek végén létrejönnek a megyei utánpótlás-válogatottak. A Csongrád megyei válogatók hétfőn kezdődtek, a nyitónapon ott jártunk a SZVSE-pályán. Tovább »

Hímzéskiállítás és könyvbemutató: a debellácsi piros pipacs + FOTÓK

2013. május 25., szombat · Hozzászólok

1_gsA hímzésornamentika egyfajta igazolvány: hol élünk, kik vagyunk, mit csinálunk – olvasható a népi hímzéssel is foglalkozó torontálvásárhelyi (debellácsi) Pipacs nőegylet évekkel ezelőtt rendezett retrospektív tárlatára készült füzet ismertetőjében.
Tovább »

A szegedi foci 110. születésnapi ünnepsége

2009. május 23., szombat · Hozzászólok

fociunnep56A SZEGEDma.hu és a Kék-Fekete Diszkoszvető Szponzori Kör május 22-én közösen szervezett, nagyszabású ünnepségen emlékezett meg a szegedi labdarúgás születésének 110 éves évfordulójáról a megyeháza nagytermében. 1899. május 22-én alakult ugyanis meg az első szegedi labdarúgócsapat. Tovább »

Tisza Volán: Megerősítették Buchholcz Gábort

2009. április 27., hétfő · Hozzászólok

A Bp. Honvéd B gárdájától elszenvedett szombati vereséget követően felajánlotta lemondását Buchholcz Gábor, a Tisza Volán SC NB III-as csapatának vezetőedzője. Az ősszel remeklő Volán eddigi nyolc tavaszi meccsén csupán egyetlen pontot szerzett. A szakosztályvezetés hétfőn tárgyalt az edzőkérdésről. Tovább »

Kék-fekete mezben a Kék Mókuson

2008. november 10., hétfő · Hozzászólok

A szegedi futballrajongók körében az őszi szezon vége, a téli szünet új izgalmakat is tartogat. A megyei focisták apraja s nagyja december közeledtével egy tradicionális szegedi teremtornára készül. Mondhatnánk frappánsan azt is, hogy a Mikulás zsákjában ilyenkor a mogyorókkal már egy Kék Mókus dekázik… Tovább »