Jelnyelvvel tolmácsolt a szegedi nagyothalló szépség az R-Go koncerten + FOTÓK

2016. szeptember 6., kedd · 5 hozzászólás

r_go_koncert58_gs“Szinte ugyanolyan felkészülést igényel tőlem, mintha énekelnék – mondta Szabadi Diána szépségkirálynő, aki az R-Go legújabb klipjében, a “Ma este miénk az éjjel” című szám szövegét jeleli siketek és nagyothallók számára. A szegedi lány tolmácsolását legutóbb az együttes Tisza-parti koncertjén is láthatták.
Tovább »

Szépségkirálynővel és polgárőr kísérettel ment a Mikulás a Klúg-iskolába + FOTÓK

2015. december 4., péntek · Hozzászólok

klug_mikulas05_gs

Verssel és énekkel köszöntötték a Mikulást és krampuszait a Klúg Péter-iskolában, a hallássérült gyerekeknek a alsóvárosi polgárőrök vittek ajándékcsomagot, köztük Szabadi Diána, a 2014. Magyarországi Siketek Szépe verseny első helyezettje. Tovább »

CsakAzértIs!Buli – ahol mindenki egyforma + FOTÓK

2015. január 18., vasárnap · Hozzászólok

csakazertisbuli10kfA mozgás-, hallás- és látássérültek bármikor kaphatóak egy jó bulira, ha van olyan táncparkett, ami megfelel a speciális követelményeknek. A CsakAzértIs!Buli akadálymentes partit már negyedik alkalommal látta vendégül a szegedi Ifjúsági Ház, ahol sérültekkel és egészségesekkel beszélgettünk.
Tovább »

Szabadi Diána, a szegedi siket szépség + FOTÓK

2013. február 24., vasárnap · 2 hozzászólás

A siketek magyarországi szépségversenyén, a Miss & Mister Deaf Hungary 2013 elnevezésű megmérettetésen a lányok között a szegedi Szabadi Diána végzett a második helyen, a Facebook-szavazáson pedig az elsőn. Alábbi cikkünkben őszintén mesél gyerekkoráról, a nehézségekről, a sikerekről és a szépségversenyekről.
Tovább »