Atlétika: „London kiváló világbajnokságot rendezett”

2017. augusztus 17., csütörtök · Egy hozzászólás

20170809_211405

Testközelből láthatta Londonban Márton Anita ezüstérmes lökését Menyhárt Zoltán, a szegedi Titán TC atlétika edzője. A mester szerint több sportolóban is benne maradt egyéni legjobb teljesítménye a világbajnokságon a tipikus brit időjárásnak köszönhetően. Tovább »

Atlétika: a szülei is a helyszínen láthatták Márton Anita Európa-bajnoki győzelmét

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

Márton Anita

Nincs megállás, ezen a hétvégén már a Kanári-szigeteken versenyez az újdonsült – és címvédő – Európa-bajnok Márton Anita, akinek sokat jelentett Belgrádban a család támogatása. Tovább »

Atlétika: Márton Anita döntős, jó kezdés ötpróbában a fedettpályás Európa-bajnokságon

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

Márton Anita

A címvédő Márton Anita a legjobb eredménnyel bejutott a női súlylökés esti döntőjébe a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki nyitónapján, melyen Krizsán Xénia a második, Zsivoczky-Farkas Györgyi pedig a hetedik helyen áll az ötpróba első száma után.
Tovább »

Atlétika: országos csúcsot döntene a belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságon Márton Anita

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

marton_anita_elmenybeszamolo007kf

Az egyik legnagyobb esélyesként vághat neki a pénteken kezdődő belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságnak az olimpiai bronzérmes súlylökő Márton Anita, aki szeretné megdönteni a kontinensviadalon a tavaly felállított 19,33 méteres országos csúcsát. Tovább »

Szegeden tartott élménybeszámolót a riói bronzérmes Márton Anita + FOTÓK

2016. augusztus 19., péntek · Hozzászólok

marton_anita_elmenybeszamolo012kf

Hazatért a riói olimpiai játékokról a szegedi bronzérmes súlylökő, Márton Anita: a békéscsabai színekben versenyző atléta csütörtökön este találkozott a szegedi sportbarátokkal, akiknek mesélt a brazil ötkarikás játékokon tapasztaltakról. Tovább »

Gyulai Memorial: Márton Anita országos csúccsal negyedik

2016. július 18., hétfő · Egy hozzászólás

Márton Anita

Márton Anita 19,49 méteres új országos csúccsal a negyedik helyen végzett női súlylökésben hétfőn a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyet kiélezett versenyben a kétszeres olimpiai bajnok Valerie Adams nyert meg 20,19 méteres versenycsúccsal.
Tovább »

Atlétika: sűrű időszak vár Márton Anitára az olimpia előtt

2016. március 24., csütörtök · Hozzászólok

Márton Anita

Kiváló eredménnyel üzent a riválisoknak Márton Anita az augusztusi olimpiai játékok előtt: a szegedi súlylökő országos csúccsal szerzett ezüstérmet a portlandi fedettpályás atlétikai világbajnokságon.
Tovább »

Atlétika: nagy veszteség Szeged sportjának – békéscsabai színekben folytatja Márton Anita

2015. január 9., péntek · 3 hozzászólás

SZS20140227_marton_anita_007

A múlt év végén látott napvilágot a hír, miszerint a súlylökő Márton Anita a szegedi Titán TC-től visszaigazol korábbi klubjához, a Buda-Cash Békéscsabai AC-hoz.
Tovább »

Atlétika: Márton Anita döntőbe jutna a moszkvai világbajnokságon

2013. augusztus 9., péntek · 3 hozzászólás

MartonAnita_23Szombaton kezdetét veszi a 2013-as szabadtéri világbajnokság a moszkvai Luzsnyiki stadionban. Az eseményen részt vevő 11 fős magyar versenyzői kontingens tagjaként Márton Anita, a szegedi Titán Triatlon Club regnáló magyar bajnok súlylökője is megméretteti magát a legjobbak között.
Tovább »

Következő oldal »