Még Gyurcsányt is kétszer annyian javasolták miniszterelnöknek, mint Botkát

2017. január 10., kedd · 49 hozzászólás

kozgyules_varosi22_gs

A TV2 hétfő reggeli műsorában beszélgettek a baloldali összefogásról. Már a műsor elején előkerült Botka László neve. Stumpf András újságíró a baloldal paródiaműsorában egy szórakoztató résznek látja Botka bejelentkezését a miniszterelnök-jelöltségért folyó versenybe. A Mokka megkérdezte nézőit arról is, hogy ki lehetne a baloldal miniszterelnök-jelöltje. A három lehetséges alternatíva közül a szegedi polgármestert gondolták a legkevésbé jó választásnak a szavazók. Tovább »

Stumpf András Szegeden: A magyar politika 21. százada 2006 őszén kezdődött

2016. október 21., péntek · 14 hozzászólás

stumpf_andras_tlk01_gs

A kvótanépszavazás azt bizonyította, hogy Simicska rendszere nélkül is tud mozgósítani a Fidesz, még ha nem is oly gördülékenyen, mint azelőtt, a baloldal pedig képtelen kitörni saját csapdájából – mondta a Mandiner főmunkatársa, aki a Tisza Lajos Közéleti Egyesület Közéleti Klubjának vendége volt csütörtökön. Tovább »

Magyarország a népszavazás után – szegedi beszélgetés Stumpf Andrással

2016. október 18., kedd · Hozzászólok

StumpfCV

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület által megrendezett első Közéleti Klubban “Magyarország az október 2-i népszavazás után” címmel Stumpf Andrással, a Mandiner főmunkatársával Pető Bálint, a Szegedi Tudományegyetem oktatója beszélget. Tovább »

Stumpf András: 10 évvel ezelőtt még kimondhatta volna az ÉS-es gárda, hogy Őszöd nem elfogadható egy demokráciában

2016. október 17., hétfő · 12 hozzászólás

StumpfCV

A Mandiner újságírója nemmel szavazott a kvótareferendumon, de nem nagy örömmel tette. A kormány helyzetértékelésével egyetért, a kampánnyal nem. Úgy látja, egyértelműen kimutatható a Kétfarkú Kutya Párt plakátjainak eredménye, de a protest szavazatokból nem lesz valódi voks 2018-ban. A demokrácia miatt viszont szerinte csak az aggódhat hitelesen ma, aki 2006-ban Gyurcsány ellen is tüntetett. Tovább »