Fallabda: Vidux-éremeső az egyéni országos squashbajnokságon

2017. április 24., hétfő · Hozzászólok

fallabda_bajnoksag015kf

A szegedi Squash Club Szabadidőközpontban rendezték meg a HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A Vidux Tisza Squash SE játékosai közül Hajnal Helga címvédőként arany-, Csókási Gabriella és Farkas Balázs ezüst-, Sebők Benedek bronzérmet nyert. Tovább »

Squash: országos bajnokságot rendeznek Szegeden

2017. április 20., csütörtök · Hozzászólok

HajnalCsokasi

A Squash Club Szabadidőközpontban rendezik meg április 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap Szegeden a 2017-es HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A férfiaknál 32-es, a nőknél 16-os főtáblán küzdenek az érmekért a játékosok. A program mindkét nap 10 órakor indul, az elődöntők, a bronzmeccsek és a döntők vasárnap lesznek. Tovább »

Fallabda: SZTE-túlsúly az egyetemi-főiskolai bajnokság döntőiben + FOTÓK

2013. február 7., csütörtök · Hozzászólok

Az elmúlt hétvégén a szegedi Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpont adott otthont az Egyetemi és Főiskolai Országos Squash Bajnokságnak, ahol a férfiaknál szegedi házi döntőt rendeztek.
Tovább »

Magyar éremeső a fallabda junior openen – FOTÓK!

2009. november 23., hétfő · Egy hozzászólás

squash 2

A Kenyérgyári úti Squash Club központ adott otthont az elmúlt hétvégén a 2009-es Hungarian Junior Open küzdelmeinek. A viadalon remekül szerepelt a magyar, illetve a szegedi utánpótlás.

Tovább »

Fantasztikus fallabdás: Egyiptomi ösztöndíj Sebőknek

2009. június 13., szombat · 2 hozzászólás

www.szegedma.huSzenzációs hír a Tisza Squash SE háza tájáról: egyiptomi ösztöndíjat nyert a klub egyik legtehetségesebb növendéke, Sebők Benedek. Beni az utóbbi években már nemcsak idehaza, de a nemzetközi porondon is nagyszerű eredményekkel hívta föl magára a szakemberek figyelmét. Rajta kívül csak heten kaptak meghívást az egész világról az egyiptomi csúcsakadémiára! Tovább »

Fallabda: Szegedi sikerek az utánpótlás-ob-n

2009. június 11., csütörtök · Hozzászólok

www.szegedma.huHét érmet is nyertek a házigazda Tisza SE növendékei a Szegeden megrendezett utánpótlás fallabda-ob-n. Tovább »

Négy érmet szereztek a szegedi fallabdások

2008. november 17., hétfő · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Vasárnap befejeződtek Szegeden a háromnapos 8. Head Hungarian Junior Open küzdelmei. A tizenhat ország legkiválóbb utánpótláskorú fallabdázóit felvonultató tornán négy medáliát is itthon tartottak a házigazda Tisza SE növendékei. Csókási Gabriella bajnok lett a tizenöt éven aluli lányok között! Tovább »

A fallabda mesterei Szegeden: sport és szórakozás

2008. június 20., péntek · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Tizenkét ország közel kilencven játékosának részvételével rendezik meg péntektől vasárnapig a VIII. Audi Hungarian Squash Masters Open elnevezésű nemzetközi fallabdaversenyt Szegeden, a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban. Tovább »