Fallabda: Vidux-éremeső az egyéni országos squashbajnokságon

2017. április 24., hétfő · Hozzászólok

fallabda_bajnoksag015kf

A szegedi Squash Club Szabadidőközpontban rendezték meg a HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A Vidux Tisza Squash SE játékosai közül Hajnal Helga címvédőként arany-, Csókási Gabriella és Farkas Balázs ezüst-, Sebők Benedek bronzérmet nyert. Tovább »

Squash: országos bajnokságot rendeznek Szegeden

2017. április 20., csütörtök · Hozzászólok

HajnalCsokasi

A Squash Club Szabadidőközpontban rendezik meg április 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap Szegeden a 2017-es HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A férfiaknál 32-es, a nőknél 16-os főtáblán küzdenek az érmekért a játékosok. A program mindkét nap 10 órakor indul, az elődöntők, a bronzmeccsek és a döntők vasárnap lesznek. Tovább »

Fallabda: bajnoki címekért lép pályára a Vidux Tisza Squash SE

2017. március 30., csütörtök · Hozzászólok

squash_fallabda

Szombaton a férfiaknál és a nőknél is véget ér az OB I-es fallabda csapatbajnokság. A férfiaknál tíz, a nőknél hét csapat verseng a dobogós helyekért. A szegedi Vidux Tisza Squash SE számára még mindkét nemnél összejöhet az arany – a férfiak a budapesti Griff Squash Clubban, a nők a Rózsadomb Squash Clubban lépnek pályára. Tovább »

Fallabda: bravúrosan szerepelt a szegedi Sebők Benedek Malajziában

2016. szeptember 23., péntek · Hozzászólok

sebok_idrakie_fb

Szeptember 5-8. között a malajziai Kuala Lumpur adott otthont az egyetemi hallgatók squash-világbajnokságának. A seregszemlén a Szegedi Tudományegyetem színeit képviselő Sebők Benedek az előkelő 9. helyet szerezte meg.
Tovább »

Fallabda: hazai csapatfordulóra készül a Vidux Tisza Squash SE

2015. január 14., szerda · Hozzászólok

fallabda03kf

Sikerrel abszolválta az első két fordulót a premier ligában a Vidux Tisza Squash SE fallabda csapata, amely február hatodikán először játszhat majd hazai környezetben. Az eseményt egész hétvégés program kíséri majd, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a klubnál. Tovább »

Fallabda: Hajnal Helga nyerte a szegedi házi döntőt az országos bajnokságon

2014. február 23., vasárnap · Hozzászólok

hajnal_helga_squash_obKibérelte a dobogó felső két fokát a szegedi Tisza Squash SE, miután az UNIQA XXVI. Egyéni Országos Squash Bajnokság női mezőnye vasárnapi fináléjában a klub két versenyzője, Hajnal Helga és Csókási Gabriella csapott össze a végső győzelem reményében.
Tovább »

Fallabda: SZTE-túlsúly az egyetemi-főiskolai bajnokság döntőiben + FOTÓK

2013. február 7., csütörtök · Hozzászólok

Az elmúlt hétvégén a szegedi Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpont adott otthont az Egyetemi és Főiskolai Országos Squash Bajnokságnak, ahol a férfiaknál szegedi házi döntőt rendeztek.
Tovább »

Magyar éremeső a fallabda junior openen – FOTÓK!

2009. november 23., hétfő · Egy hozzászólás

squash 2

A Kenyérgyári úti Squash Club központ adott otthont az elmúlt hétvégén a 2009-es Hungarian Junior Open küzdelmeinek. A viadalon remekül szerepelt a magyar, illetve a szegedi utánpótlás.

Tovább »

Fantasztikus fallabdás: Egyiptomi ösztöndíj Sebőknek

2009. június 13., szombat · 2 hozzászólás

www.szegedma.huSzenzációs hír a Tisza Squash SE háza tájáról: egyiptomi ösztöndíjat nyert a klub egyik legtehetségesebb növendéke, Sebők Benedek. Beni az utóbbi években már nemcsak idehaza, de a nemzetközi porondon is nagyszerű eredményekkel hívta föl magára a szakemberek figyelmét. Rajta kívül csak heten kaptak meghívást az egész világról az egyiptomi csúcsakadémiára! Tovább »

Fallabda: Szegedi sikerek az utánpótlás-ob-n

2009. június 11., csütörtök · Hozzászólok

www.szegedma.huHét érmet is nyertek a házigazda Tisza SE növendékei a Szegeden megrendezett utánpótlás fallabda-ob-n. Tovább »

Négy érmet szereztek a szegedi fallabdások

2008. november 17., hétfő · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Vasárnap befejeződtek Szegeden a háromnapos 8. Head Hungarian Junior Open küzdelmei. A tizenhat ország legkiválóbb utánpótláskorú fallabdázóit felvonultató tornán négy medáliát is itthon tartottak a házigazda Tisza SE növendékei. Csókási Gabriella bajnok lett a tizenöt éven aluli lányok között! Tovább »

Sporthétvége: KEK-ben a Pick, budapesti bukták

2008. november 16., vasárnap · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Sűrű szombati program vár a szegedi sportrajongókra: öt együttesért is szoríthatnak a különböző pontvadászatokban. A SZEGEDma.hu természetesen ezúttal is beszámol majd a történésekről, az eredményeket keressék folyamatosan frissülő Sporthétvége összeállításunkban! Tovább »

Fallabda: Egy szegedi aranyesély vasárnapra

2008. november 16., vasárnap · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Az utolsó napjához érkezett a 8. Head Hungarian Junior Open Szegeden: vasárnap a döntőket és a további helyosztókat rendezik meg a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban. Az egyik fináléban szegedi versenyzőért is szurkolhatunk. Tovább »

Rangos nemzetközi fallabdaverseny kezdődik Szegeden

2008. november 13., csütörtök · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Tizenhat ország százharminc utánpótláskorú fallabdásának részévtelével rangos nemzetközi versenyt rendeznek péntektől vasárnapig Szegeden, a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban. A 8. Hungarian Junior Openen – mely az európai szövetség által szervezett European Junior Grand Prix állomása – nyolc kategóriában hirdetnek győztest. Természetesen pályára lép a hazai elit is, benne a szegedi Tisza SE kiválóságaival. Tovább »

A fallabda mesterei Szegeden: sport és szórakozás

2008. június 20., péntek · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Tizenkét ország közel kilencven játékosának részvételével rendezik meg péntektől vasárnapig a VIII. Audi Hungarian Squash Masters Open elnevezésű nemzetközi fallabdaversenyt Szegeden, a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban. Tovább »