Jótékonysági futás az újszülöttekért

2017. szeptember 8., péntek · Hozzászólok

Már hagyományosnak mondható a „Fuss az életekért!” jótékonysági futás, amelyet ötödik alkalommal rendeznek meg a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára. A mozogni vágyók szeptember 9-én Vizi Andrással, a futás „arcával” és Szombathelyi Nórával (a Fit World edzője) is találkozhatnak a Vértónál. Tovább »

Sportkoalíció: paradigmaváltás kell a szegedi sportigazgatásban és sportfinanszírozásban!

2017. március 31., péntek · 20 hozzászólás

sportkoalicio012kf

A Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság szerdai ülésén határozott a sportegyesületek idei évi működési támogatásáról: erre reflektálva a szegedi Sportkoalíció és annak elnöke, Balla Attila azt hangsúlyozza, új sportfinanszírozási rendszerre lenne szükség a városban. Tovább »

Szabó László MPB-elnök: Szükségünk lett volna az olimpia közös élményére

2017. február 27., hétfő · 7 hozzászólás

sportkoalicio017kf

A Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke úgy látja: a budapesti olimpia esélye hosszú évtizedekre elesett azzal, hogy visszaléptünk a pályázattól, azonban a cél még megmaradt. A nemrégen újraválasztott sportvezetővel, Szabó Lászlóval beszélgettünk. Tovább »

Hosszú távon, minőségileg segítené a szegedi sportot a Sportkoalíció

2017. február 24., péntek · 21 hozzászólás

sportkoalicio007kf

Pénteken a Csongrád megyei Kormányhivatalban mutatkozott be a nagyközönség előtt a megalakult szegedi Sportkoalíció. A szervezet munkájának eredményei a tervek szerint már a tavasz végén látszódnának, a várossal közösen gondolkozva hoznának minőségi javulást a szegedi sportéletbe. Tovább »