Az 50 év felettieket mozgatták meg a Csongor téren + FOTÓK

2017. január 11., szerda · 2 hozzászólás

egeszsegnap16_gs

Soha nem késő elkezdeni! Ez lehet a legfontosabb üzenete a Csongor téri Közösségi Ház keddi egészségnapi programjának, ami az 50 felettiek számára ajánlott mozgásformákról szólt. A rendezvényt Kothencz János alapító nyitotta meg. Tovább »

Még nem tudja az önkormányzat, hol folytathatják az Etelka sori sportolók

2016. december 22., csütörtök · 32 hozzászólás

felso_tisza_part_gs

A tervezett fedett sportuszoda, valamint a szintén az Etelka soron, a Felső Tisza-parti stadion helyén megvalósuló hatezer fős sportcsarnok és ezer fős munkacsarnok okán felmerül a kérdés: mi lesz azokkal a sportolókkal, akik eddig a Felső Tisza parti önkormányzati létesítményekben, pályákon edzettek? A helyzetről Joób Mártonnál, a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság MSZP-s elnökénél érdeklődtünk. Tovább »

Algyői Tisza Party – Újra élettel telt meg a szőke folyó partja + FOTÓK

2016. szeptember 11., vasárnap · 4 hozzászólás

algyo_tisza-party031kf

Benépesült szombaton a Tisza-part Algyőnél, ahol a folyó nyújtotta sportolási lehetőségeket is ki lehetett próbálni, Kopasz Bálinttal, Nagy Péterrel és az FKSE kézilabdázóival is találkozhattak az érdeklődők, illetve bemutatták azokat a fejlesztési terveket, amelyekkel újból élettel töltenék meg a Tiszát. Tovább »

Ötmilliós plusztámogatást kaphat a Szegedi Vízilabda Egylet – nem kóstolták a sulikosztot

2015. október 19., hétfő · 6 hozzászólás

sportbizottsagi_ules02kf

A foglalkoztatási, szociális és sportbizottság hétfői ülésén elfogadta a Szegedi Vízilabda Egylet támogatási kérelmét, így 5 millió forintos támogatásban részesülhet a klub. A bizottság ülésén szó volt még a tűzifapályázatokról, és a Suli Host ügye is terítékre került – szó szerint. Tovább »

Felmérés a mindennapos testnevelés hódmezővásárhelyi tapasztalatairól

2015. október 3., szombat · 2 hozzászólás

Hosszútávú felmérés igazolja a Hódmezővásárhelyen tíz éve bevezetett mindennapos testnevelés egészségügyi előnyeit: az iskolából kilépő korcsoportban csaknem felével csökkent a későbbi stroke és negyedével az infarktus kockázata – közölte a program vezetője az MTI-vel. Tovább »

Szegedi olimpikonok és színészek álltak ki a “Tegyél!” program mellett + FOTÓK

2015. április 13., hétfő · Hozzászólok

tegyel_program06kf“Tegyél!” – állt a szegedi Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak és pedagógusainak pólóján a buzdító felirat. Tenni a környezetvédelemért, az egészséges életmódért, a jobb életért és az újrahasznosításért – csak néhány dolog azok sorából, amelyeket érdemes lenne a mindennapi rutinba illeszteni. Az iskola hétfő délutáni programján Vajda Attila és Nagy Péter olimpikonok, Márton Anita Európa bajnok, valamint Szilágyi Annamária és Gömöri Krisztián színművészek hívták fel a figyelmet a tenni akarás fontosságára.
Tovább »

Következő oldal »