Abszolút győztesek lettek a Hódok Kecskeméten + FOTÓK

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

uszas3_hoduszo

Az 50. Gyermek Országos Bajnokságon elképesztő eredményeket hoztak a Hód Úszó SE sportolói. Ugrai Panna és Oláh Norbi a 2003-as 2004-es korosztályban alig találtak legyőzőre. Hat aranyéremmel tértek haza, rengeteg egyéni csúccsal, és azzal a felejthetetlen érzéssel, hogy bizony a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Tovább »

Összekeverték a fiával – 860 kilométert autózhatott a KSE-per „tanúja”

2017. július 7., péntek · Egy hozzászólás

kse-per004kf

Újabb tanúkat hallgattak meg a KSE-per tárgyalásán. A cég korábbi könyvelője részletesen mesélt a kft. működéséről, s a vádlottak szerepéről. Egy kosárlabdaügynök Európában bevett gyakorlatnak nevezte az arculati szerződéseket. Rajtuk kívül tévedésből meghallgattak egy volt kosárlabdázót, akit összekevertek játékosügynök fiával. Tovább »

Porondon voltak a békák a Hód Úszóknál + FOTÓK

2017. július 3., hétfő · Hozzászólok

kisbeka_uszoverseny

Béka Úszó Derbyt rendeztek a Gyarmati Dezső Sportuszodában a hétvégén. Egynapos megmérettetés volt a verseny, ugyanis a “békáknak” még hivatalosan nincs országos bajnokságuk, mégis huszonöt egyesület nevezett Vásárhelyre, a ranglista vezető egyesületekkel az élen. A vásárhelyi Hód Úszók tizenegy fővel képviseltették magukat, és a csapatok versenyében a 8. helyen végeztek. Tovább »

Montenegróból hozták az aranyat a Hódok + FOTÓK

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

hod_uszok2

Két Hód Úszó versenyző, Winkler Máté és Rozanovic Ádám vett részt a Montenegró Open 2017-es elnevezésű versenyen, ahonnan négy aranyat, két ezüstöt, és egy bronzérmet is hazahoztak a Gyarmati Dezső Sportuszodába. Rozanovic Ádám közel három hétig nem tudott edzeni sérülése miatt, de így is bizonyított a medencében. Tovább »

Mozgás Éjszakája harmadik alkalommal Hódmezővásárhelyen

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

Harmadik alkalommal rendezi meg Hódmezővásárhelyen az EVP – Egészségfejlesztési Iroda a Mozgás Éjszakája eseményt. Június 16-án, pénteken 21 és 24 óra között ismét közös éjszakai sportolásra hívják a lakosságot a helyi sportegyesületekkel és civil szervezetekkel partnerségben. Tovább »

Szponzort és FB-tagokat hallgattak meg a KSE-perben

2017. június 9., péntek · 2 hozzászólás

kse-per008kf

A három sportszakosztályt tömörítő Kecskeméti KSE Kft.-n belül voltak ellentétek, például a fizetési nehézségek jelentkezésekor, hiszen míg a kosarasok megkapták a fizetésüket, a kézisek nem – ez is elhangzott a Szegedi Járásbíróságon, ahol tanúkihallgatásokkal folytatódott a KSE-per. Tovább »

Zombor Gábort hallgatták meg a KSE-perben

2017. június 6., kedd · 4 hozzászólás

kse-per003kf

Közakarat volt Kecskeméten abban a kérdésben, hogy támogassák az élsportot, és a közgyűlés is egyhangúlag döntött a Kecskeméti KSE Kft. létrehozásáról – mondta el tanúvallomásában Zombor Gábor fideszes országgyűlési képviselő, a város korábbi polgármestere. A tárgyaláson az is elhangzott, hogy a sportolóknak a bérgarancia alapból több mint 26 milliót fizettek ki, de járandóságuk javát nem kapták meg a mai napig. Tovább »

Pünkösdi Sportnap a Gál Ferenc Főiskolán + FOTÓK

2017. június 6., kedd · Hozzászólok

punkosdi_sport_galferenc

Június első napján tartotta meg az I. Pünkösdi Sportnapot a Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési- és Sport Intézete (ENSI). Remek hangulatban, igazi közösségi élményként, sok izgalmas versenyszámmal tarkítva zajlott le a fél napos szegedi esemény a Topolya sori egyetemi sportpályákon. Tovább »

Következő oldal »