Több mint 150 ezer embert várnak a jubileumi VOLT Fesztiválra

2017. június 25., vasárnap · Hozzászólok

Soproni VOLT Fesztivál

Kilencven százalékos technikai készültségi szinten áll a 25. Telekom VOLT fesztivál, amely hétfőn tíz órakor nyitja meg kapuit, és amelyre több mint százötvenezer vendéget várnak – mondta Fülöp Zoltán, a rendezvény egyik főszervezője a vasárnap délelőtt tartott helyszíni bejáráson a Lővér kempingben az MTI-nek. Tovább »

Női labdarúgás: hősies diadal a hűség városában

2017. május 7., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-vasas024kf

Őrzi osztályozót érő második helyét a Szent Mihály, mely tartalékosan is győzni tudott Sopronban. Ha szombaton a lányok megverik a Kelen-Budaörsöt, akkor a most nagyot botló Monor elleni utolsó fordulóbeli rangadónak már nem marad tétje! Tovább »

Labdarúgás: győzelembe menekülne a Sopron ellen a SZEOL

2017. április 8., szombat · Egy hozzászólás

szeol-sopron003kf

Fontos hetek előtt áll a SZEOL SC, amely vasárnap azt a Sopront fogadja, amellyel szemben győzelmi reményei lehetnek: Zoran Kuntic tanítványainak nincs is más választásuk, amennyiben a következő évet is az NB II-ben szeretnék tölteni. Tovább »

Pintér Sándor: nőtt a biztonság, csökkent a bűncselekmények száma

2016. június 18., szombat · Hozzászólok

A helyismerettel, kapcsolati rendszerrel rendelkező polgárőrök olyan tudás birtokában vannak, amelynek szakszerű, rendőri felhasználása meghozta az elvárt eredményt, az adott terület közbiztonságát, nyugalmát, és nőtt az objektív biztonság – mondta Pintér Sándor beszédében a XXII. Országos Polgárőr Napon Sopronban. Tovább »

Labdarúgás: fenntartaná masszivitását a Szeged-Grosics

2016. május 20., péntek · 6 hozzászólás

szeged_2011_ajka51_gs

Értékes egy ponttal térhetett haza a Zalaegerszeg otthonából a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amelyre ezen a hétvégén a közvetlenül mögötte álló Sopron vár. Germán Tamásék győzelmükkel gyakorlatilag bebiztosíthatnák helyüket az első tíz között. Tovább »

Labdarúgás: kétpercnyi rövidzárlat okozta a Szeged-Grosics vesztét Sopronban

2015. november 7., szombat · Egy hozzászólás

szeged_2011_soroksar03_gs

Bár több mint egy órán keresztül kiválóan őrizte szűk előnyét, végül 3-1-es vereséget szenvedett a Szeged 2011-Grosics Akadémia a Soproni VSE vendégeként.
Tovább »

Labdarúgás: Sopronon át vezet a Szeged-Grosics útja a dobogó felé

2015. november 6., péntek · 14 hozzászólás

szeged_2011_soroksar03_gs

Az őszi idény hajrájába érkezve nagy lehetőség előtt áll a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely egy soproni diadallal kihasználhatná, hogy a közvetlen riválisok egymás ellen játszanak a fordulóban.
Tovább »

A Páneurópai Piknik helyszínén tartottak megemlékezést Sopronban

2015. augusztus 20., csütörtök · Hozzászólok

panerupai_piknik_megemlekezes_mti

Az 1989 augusztus 19-én békedemonstrációnak induló Páneurópai Piknikre és az azt követő hirtelen határnyitásra, a keletnémet állampolgárok áttörésre emlékeztek szerdán a magyar-osztrák határon, Sopron közelében, a Páneurópai Piknik Emlékparkban. Tovább »

Labdarúgás: gólnélküli döntetlen a Sopron ellen

2015. március 28., szombat · 13 hozzászólás

szeged_2011_csakvar38_gs

Kevés igazi helyzetet hozó mérkőzésen megosztozott a pontokon a Sopron ellenében a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely ezúttal sem kapott gólt, azonban most a támadójáték sem volt eredményes. Tovább »

Labdarúgás: kettő az egyben győzelemre készül a Szeged-Grosics

2015. március 27., péntek · 6 hozzászólás

cegled_szeged201110_gs

Közvetlen üldözőjét fogadja szombaton a Szeged 2011-Grosics Akadémia, Nyilas Elek tanítványai számára rendkívül értékes lenne a visszavágás az őszi vereségért a Sopron ellen.
Tovább »

Kosárlabda: megrángatta a Szedeák a soproni oroszlán bajszát + FOTÓK, VIDEÓ

2015. január 3., szombat · 9 hozzászólás

szedeak_sopron17_gs

Bár egy kiváló hajrával szorossá tette az eredményt, végül 73-84-es vereséget szenvedett a Naturtex-SZTE-Szedeák a vendég Soprontól az NB I/A 14. fordulójában.
Tovább »

Kosárlabda: vereséget hozott a Szedeáknak a soproni Mikulás + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 6., péntek · 31 hozzászólás

szedeak_sopron_agota19_gsA Mikulás-napi jótékonysági akció mellett a pályán kevés jó megmozdulása volt a Szedeáknak, amely sima vereséget szenvedett a Soprontól péntek este.
Tovább »

Kosárlabda: kapkodás, eladott labdák, sima soproni siker

2013. március 27., szerda · 12 hozzászólás

Rajt-cél győzelmet aratott a Sopron hazai pályán a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese ellen a férfi kosárlabda NB I/A alsóházi középszakaszában. A szegediek pontatlan játékát kegyetlenül kihasználták a hazaiak légiósai. Tovább »

Kosárlabda: elsöpörte a Sopront a szegedi gyors + FOTÓK

2013. február 1., péntek · 18 hozzászólás

Újabb nagyszerű bravúr: a Szedeák végig vezetve verte a Sopront. 11 hármast szórtak Dukicék, s uralkodtak a palánk alatt is, 43-24-re nyerték a lepattanócsatát. Harcban a rájátszásért! Tovább »

Kosárlabda: két amerikai vezette diadalra a Sopront a Szedeák ellen + FOTÓK

2012. november 18., vasárnap · 39 hozzászólás

A második negyed végétől lépett el a hazai együttes a mieinktől. Wise 40, Thomas 30 pontot dobott, a két hátvéd ellen nem volt orvosság, súlyos vereséget szenvedtek a mieink. Tovább »

Következő oldal »