A Dollárpapa szereplőivel találkozhat a közönség a Somogyi-könyvtárban

2017. február 14., kedd · Hozzászólok

somogyi_konyvtar01kf

Közönségtalálkozót tartanak a Somogyi-könyvtárban február 22-én, szerdán 16.30-tól Gábor Andor Dollárpapa című komédiájához kapcsolódóan, a Szegedi Nemzeti Színház március 3-i bemutatóját megelőzően. Tovább »

Minősített Könyvtár címet nyert a Somogyi

2017. január 23., hétfő · Hozzászólok

minositett_könyvtár_dijatado

A szegedi Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár elnyerte a Minősített Könyvtár címet. Az elismerő díszoklevelet a magyar kultúra napján, január 22-én, vasárnap, a Magyar Művészeti Akadémiának otthont adó Pesti Vigadóban Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkártól vette át Palánkainé Sebők Zsuzsanna, a könyvtár igazgatója. Az ünnepségen részt vett Sikaláné Sánta Ildikó, a bibliotéka igazgatóhelyettese is. Tovább »

Palánkainé Sebők Zsuzsanna: Mozgalmas éve lesz a Somogyi-könyvtárnak

2017. január 23., hétfő · Hozzászólok

palankaine001kfEgy könyvtár vezetősége és programszervezői soha nem dőlhetnek hátra, ha rendezvényszervezésről van szó – vallja Palánkainé Sebők Zsuzsanna, a Somogyi-könyvtár igazgatója. A bibliotéka feladata szerint ma már nem csak annyi, hogy beszerezze a legújabb könyveket. A Minősített Könyvtár címmel járó kötelezettségekről, a megváltozott kölcsönzői szokásokról, a szingliknek szánt kínálatról és könyvolvasási Facebook-kihívásról beszélgettünk.
Tovább »

Mesél a bécsi erdő – közönségtalálkozó a Somogyiban

2017. január 12., csütörtök · Hozzászólok

somogyi_konyvtar01kf

Január 19-én, csütörtök 16.30-tól a Somogyi-könyvtár első emeleti folyóiratolvasójában tartanak közönségtalálkozót Ödön von Horváth Mesél a bécsi erdő című népszínművéhez kapcsolódóan, a Szegedi Nemzeti Színház január 27-i bemutatóját megelőzően. Tovább »

Következő oldal »