Mesél a bécsi erdő – közönségtalálkozó a Somogyiban

2017. január 12., csütörtök · Hozzászólok

somogyi_konyvtar01kf

Január 19-én, csütörtök 16.30-tól a Somogyi-könyvtár első emeleti folyóiratolvasójában tartanak közönségtalálkozót Ödön von Horváth Mesél a bécsi erdő című népszínművéhez kapcsolódóan, a Szegedi Nemzeti Színház január 27-i bemutatóját megelőzően. Tovább »

Kisközösségek a Somogyiban

2017. január 4., szerda · Hozzászólok

somogyi_konyvtar01kf

2017-ben a Somogyi-könyvtár központi épületében új kezdeményezésként nyolc alkalmas önfelfedező program indul Helló, ki vagy? címmel elsősorban szinglik számára, a könyvtár fiókhálózatában működő nyitott klubok pedig egész évben, folyamatosan várják az érdeklődőket. Tovább »

Ötven fényévnyi képregény Szegeden + FOTÓK

2016. november 21., hétfő · Hozzászólok

kepregeny30_gs

Nyolcadik alkalommal gyűltek össze a képregények szerelmesei szombaton a Somogyi-könyvtárban, ahol az ősemberek képregényeivel, 1956-os emlékekkel és digitális képregényekkel is megismerkedhettek. Tovább »

Star Trek, ’56, barlangrajzok – szombaton 8. Szegedi Képregényfesztivál a Somogyi-könyvtárban

2016. november 15., kedd · Hozzászólok

kepregenyfesztival_2016_plakatAz ősember és a Star Trek sorozat Enterprise űrhajójának legénysége is megjelenik az idei, 8. Szegedi Képregényfesztivál szereplői között. Előadások, kiállítások, játék, közös rajzolás, vásár és börze színesítik a november 19-i, szombati programsorozat palettáját. Újdonság, hogy a rendező Somogyi-könyvtár mellett a Nyugi Kert (Vitéz u. 28.) is otthont ad a műfaj rajongóinak. Tovább »

Következő oldal »