Sakk: sakkverseny-sorozat kezdődik a LOBBY Café-ban

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

sakk_jatek

Patinás környezetben, jelentős érdeklődésre számot tartó sakkverseny-sorozat kezdődik április 4-én 17 órától a Kárász utcai LOBBY Café-ban. A kávézó és a szegedi Maróczy Géza sakk egyesület szervezésében megvalósuló gyorslépéses (5-5 perc gondolkodási idejű) sakkversenyre szegedi kötődésű sakk kedvelők jelentkezhetnek, versenyenként 30 fős létszámig. Tovább »

Népes sakkverseny Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában

2015. július 24., péntek · Hozzászólok

WP_20150723_017

Immár 9. alkalommal szervezi meg a szegedi Maróczy Géza Sportegyesület a Bezdán Sakk Emlékversenyt, amely idén részvételi csúcsot dönt. Az eseményen 75 sakkozó méri össze tudását a versenynek július 23. és 26. között helyet adó Szent-Györgyi Albert Agórában.
Tovább »

Lékó Pétert is tanúként hallgatták meg a Szegeden bántalmazott, arab sakkozó ügyében

2014. október 16., csütörtök · Egy hozzászólás

Lékó Péter nemzetközi sakknagymestert is tanúként hallgatták meg a Szegedi Törvényszéken csütörtökön a Szaúd Mohamed al-Marzúki egyesült arab emírségekbeli sakkvezető 2012 júniusi bántalmazásával kapcsolatos ügy tárgyalásán. Tovább »

Ártatlannak vallották magukat az arab sakkozó bántalmazásával vádolt rendőrök

2014. március 11., kedd · Egy hozzászólás

Papp László; László Péter; László PéterÁrtatlannak vallották magukat a megvádolt rendőrök, és tagadták, hogy 2012 júniusában Szegeden megütötték vagy megrúgták az egyesült arab emírségekbeli sakkvezetőt, Szaúd Mohamed al-Marzúkit. Az ügyben kedden kezdődött meg tárgyalás a Szegedi Törvényszéken.
Tovább »

Bormustrával zár a szegedi fesztiválszezon + FOTÓK

2013. szeptember 16., hétfő · 5 hozzászólás

bor_ter_sajttaj0_gsHarmadjára búcsúzik a nyártól a Bor térrel Szeged, szeptember 18-ától vasárnap estig hatvan borász nemes nedűit kóstolhatjuk meg a Dóm téren, ahol megismerhetjük a szódagyásrtás rejtelmeit is, vagy akár Papp Petrával sakk szimultánt is játszhatunk.
Tovább »

Következő oldal »