Továbbra is erős a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

2017. július 16., vasárnap · Egy hozzászólás

Torlódás a röszkei határátkelõn

Továbbra is erős a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőnél: a személyautóknak a kilépő oldalon három órát kell várakozniuk, az autóbuszok mindkét irányba kétórás sorra számíthatnak – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délelőtt az MTI-t. Tovább »

Heroint találtak a rendőrök egy szerb férfi zsebében Röszkén + VIDEÓ

2016. március 5., szombat · Hozzászólok

Röszkénél jelentkezett belépésre az a szerb állampolgár, akinek ruházatából négy zacskóban, közel 170 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A 41 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették.
Tovább »

Hamis német vízumot mutatott egy koszovói állampolgár Röszkén

2016. január 25., hétfő · Hozzászólok

Hamis német vízummal akart kilépni Magyarországról egy koszovói állampolgár Röszkénél. A 38 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
Tovább »

Körözött kisbuszra akadtak a rendőrök Röszkén

2015. október 7., szerda · Hozzászólok

korozott_kisbusz_police

Egy szerb férfi jelentkezett belépésre az országba a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen október 6-án 22 órakor az általa vezetett német honosságú Ford Transittal. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a német hatóságok körözik a gépkocsit.
Tovább »

Torlódás Röszkén – célszerű Tompa felé kerülni

2015. augusztus 28., péntek · Hozzászólok

roszkei_hataratkelo03_gs

Több órás várakozás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő oldalán, a személyforgalomban a szabadságról Nyugat-Európába visszainduló vendégmunkások rohama miatt. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű Tompa felé kerülni.
Tovább »

Körözött Mercedest foglaltak le Röszkén

2015. június 26., péntek · Hozzászólok

korozott_mercedes_police

Egy holland férfi jelentkezett kilépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen június 25-én 11 órakor egy német honosságú Mercedes vezetőjeként. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a kocsit a német hatóságok körözik. Az egyenruhások ezért lefoglalták a nagy értékű személyautót.
Tovább »

Következő oldal »