Szegedi Ridikül Klub: a gyermeknevelésben is fontos az “énidő” + FOTÓK

2017. március 31., péntek · 4 hozzászólás

ridikul03_gsSok fiatal nő aggodalmaskodik azon, hogy ha elsőbbséget enged a családalapításnak, nem tud kiteljesedni karrierjében, és igaz ez fordítva is. Nyomasztó teherként élik meg, hogy a célok eléréséhez évekre előre kell tervezniük, mind a magánéletben, mind pedig a munkában. Néhányan le is mondanak az egyikről, hogy a másik tökéletes legyen, holott a kettő együtt is működőképes. Személyesen adtak bizonyítékot erre a szegedi Ridikül Klub vendégei csütörtökön, a Lobby Caféban.
Tovább »

Szegedi Ridikül Klub: Becsüljük a meglévőt, ne vágyjunk mindig többre + FOTÓK

2017. január 27., péntek · 10 hozzászólás

ridikul_klub001kfEgész évre fogadalmat tenni nagy vállalás, ezért a Ridikül Klub csütörtöki vendégei inkább az apró tervekben és a gyakori számvetésben hisznek. A második szegedi klubesten Mikulán Rita sportorvos, Hegedűs Tünde művészeti vezető, valamint Matics Henrietta edző vallottak az új esztendőre vonatkozó kívánságaikról. Beszélgetésükhöz Jakab Tamás színész is csatlakozott, aki elárulta, azért nem tesz újévi fogadalmat, mert az élet eddig mindig felülírta elképzeléseit.
Tovább »

Hagyományokról és ajándékozásról beszélgettek az első szegedi Ridikül Klubban

2016. november 25., péntek · 15 hozzászólás

ridikul_tlk_diossy_klari_lobby_cafe60_gsAz adventi készülődés élménye édesanyaként és nagymamaként sem múlik el, a várakozás csak más megközelítésbe kerül az évek múlásával – vonták le a következtetést az első szegedi Ridikül Klub hölgyvendégei csütörtökön. Juhász Tünde kormánymegbízott, Gujdár Judith szalontulajdonos, Várkonyi Ágnes gyermekgyógyász Dióssy Klárinak elevenítették fel élményeiket arról, hogyan teltek az ünnepek gyermekkorukban és most. Beszélgetésükhöz egy meglepetés férfivendég is csatlakozott Juhász András esperes személyében, aki az est végén azt is elárulta, neki milyen feladatok jutnak az adventi készülődésben.
Tovább »

Ridikül Klub indul Szegeden Dióssy Klárival – A napfény városa a szíve csücske maradt

2016. november 23., szerda · Hozzászólok

diossy_klariDióssy Klári örökre szívébe zárta Szegedet, ezért bármikor szívesen mond igent a városból érkező felkérésekre. A műsorvezető a Lokál Extrának a csütörtöki Ridikül Klub kapcsán arról mesélt, hogyan hangolódnak az adventi ünnepekre férjével és a kétéves Mátéval.
Tovább »