Vidámság a szokatlanul hűvös nyári éjszakában + FOTÓK

2016. július 17., vasárnap · Hozzászólok

en_es_a_kisocsem038kfAz új évadban alighanem az Én és a kisöcsém volt a szabadtéri legjobb produkciója. Bár még nincs vége az évadnak, a könnyed humorú operett kedves szereplőivel és laza szerelmi kapcsolataival melegséget varázsol még a szokatlanul hűvös szegedi nyáresti éjszakába is.
Tovább »

Alig két nap alatt össze is áll a szabadtéri operettprodukciója

2016. július 13., szerda · 3 hozzászólás

en_es_a_kisocsem_kozonsegtalalkozo003kfKamaradarabnak készült, szabadtéri előadás lett belőle. Eisemann Mihály operettje egyenesen a Budapesti Operettszínházból érkezik a szegedi színházi éjszakába, így az Én és a kisöcsémmel folytatódik a szabadtéri játékok évada. A rendezővel és a szereplőkkel szerdán találkozhatott a közönség a Reök-palotában.
Tovább »

Pindroch Csaba az égbe repíti a nőket a szegedi színházban

2013. november 29., péntek · Hozzászólok

szinhazDecemberben Réthly Attila rendezésében láthatja a szegedi közönség a fővárosi Thália Színház vígjátékát Boeing, Boeing – Leszállás Párizsbant.

Az előadás főszereplője Bernard (Pindroch Csaba), a felkapott francia építész, aki irigylésre méltó életet él. Ablakán kitekintve Párizs képe rajzolódik ki előtte, saját házvezetőnője (Molnár Piroska) van, aki minden kívánságát lesi, de a világ óriás légitársaságának utaskísérő hölgyei is a lába előtt hevernek (Schell Judit, Gubás Gabi, Tóth Eszter). Egy napon váratlanul beállít Bernard gyermekkori barátja Robert (Vida Péter), aki csupán csak egy apró szívességet szeretne kérni a házigazdától, de elkövet egy, kettő, három hibát…

A Thália Színház vendégprodukcióját december 22-én, két alkalommal játsszák a szegedi színház nagyszínházában.

Tekintse meg a videót!