Második alkalommal telik meg az égbolt repülőkkel

2017. szeptember 8., péntek · Egy hozzászólás

Második alkalommal rendezik meg a Szegedi Repülőnapok és Légiparádét szeptember 15-17. között a szegedi regionális repülőtéren, ahol számos különleges égi és földi program, sétarepülések közül válogathatnak a látogatók. Tovább »

Leszállítottak és magára hagytak egy kísérő nélküli gyereket egy repülőjáratról

2017. július 21., péntek · Hozzászólok

Leszállítottak egy Toulouse-ba induló EasyJet-járatról és magára hagytak egy kísérő nélkül utazó gyereket a londoni Gatwick repülőtéren. A légitársaság elnézést kért és vizsgálatot indított – számolt be az esetről pénteken a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása. Tovább »

Magyar Gripenek ismerkedő repülést hajtottak végre Észtország légterében

2014. december 10., szerda · 2 hozzászólás

augu20vizilegiparade04_gripenkotelek_mti_ksz

Ismerkedő repülést hajtott végre Észtország légterében a magyar légierő két Gripen típusú vadászgépe szerdán. A gépek felkészülnek, hogy jövőre részt vegyenek abban a NATO-küldetésben, amely a balti országok feletti légtér védelmét célozza – közölte Tallinnban az észt hadsereg vezérkari főnöksége. Tovább »

Műrepülők és ejtőernyősök Szatymaz egén + FOTÓK

2013. szeptember 7., szombat · Hozzászólok

repulonap_szatymaz26_gsKétfedelű és sugárhajtású repülőgépek szelték Szatymaz egét szombaton, a VI. Szatymazi Repülőnapon, a település már hagyománnyá vált rendezvényét idén is pörköltfőző versennyel kötötték össze. A kilátogatókat az Európa- és világbajnok Veres Zoltán kápráztatta el égi balettjével. Tovább »