Haág Zalán: Rendkívüli közgyűlés helyett miért bujkál Botka László?

2016. április 8., péntek · 14 hozzászólás

kdnp_sajttaj02kf

“Mai napig nem tudjuk, mi hangzott el Martin Schulz és Botka László titkos szegedi tárgyalásain” – írja portálunkhoz eljuttatott közleményében Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke annak okán, hogy a polgármester nem hívta össze a párt által kezdeményezett rendkívüli közgyűlést az általuk tervezett időpontra. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.
Tovább »

Botkát támadták migránsügyben a rendkívüli közgyűlésen + FOTÓK

2015. augusztus 31., hétfő · 47 hozzászólás

kozgyules03_gs

Összesen 92 millió forintnyi túlfizetése van a távhőszolgáltatott lakásokban élőknek Szegeden, amit az IKV ír jóvá – döntött a közgyűlés rendkívüli ülésén, amelyen a napirend előtti felszólalásokban ismét Botka Lászlót ostorozták, hogy nem veszi komolyan a várost is érintő migrációt. Tovább »

Újszegedi toronyház: geotermikus energia és lakbércsökkentés

2014. augusztus 7., csütörtök · 47 hozzászólás

BC5K3199_dsz

Német Ferenc, a Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöke arra kéri a szegedi képviselőket, a pénteki rendkívüli közgyűlésen az újszegedi toronyház lakói mellett álljanak ki, ne a pártpolitikai szempontokat tartsák szem előtt.
Tovább »

Az MSZP nélkül zajlott, döntés nélkül zárult a rendkívüli közgyűlés (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2014. január 3., péntek · 87 hozzászólás

kozgyules11_gsEgyetlen pont szerepelt az egyébként el sem fogadott napirenden: jogértelmezési vita után végül nem szavaztak. A Fidesz-KDNP szerint súlyos törvénysértés történt. Tovább »

LMP: A városi cégvezetők prémiuma valójában béremelés

2012. december 12., szerda · 11 hozzászólás

A városi cégvezetők prémiuma gyakorlatilag visszamenőleges hatályú béremeléssé válik a közgyűlés elé beterjesztett javaslat elfogadása esetén – jelentette ki Szentistványi István. Az LMP-s képviselő szerint a prémiumfeladatok év végi meghatározása azt jelenti, meg kell nevezni bizonyos tevékenységeket azért, hogy ki lehessen fizetni a pénzt.
Tovább »

December 13-án lesz rendkívüli közgyűlés Bátyai- és prémiumügyben

2012. december 4., kedd · 35 hozzászólás

Bátyai Edina, a szabadtéri igazgatójának leváltásáról és az önkormányzati cégek vezetőinek prémiumfeladatairól szóló közgyűlési határozatot Botka László nem írta alá az előző közgyűlést követően, így a törvény értelmében minderről rendkívüli ülésen kell tárgyalni. Kedden a polgármester közösségi oldalán december 13-át jelölte meg időpontként.
Tovább »

Számcsata dúlt a rendkívüli megyei közgyűlésen

2010. február 4., csütörtök · 18 hozzászólás

megyeikozgyules11_gs Buzás Péter, Makó MSZP-s polgármestere, országgyűlési képviselő elhagyta az üléstermet a Csongrád Megyei Közgyűlés csütörtöki rendkívüli ülése közben. A választási szervek létrehozásáról szóló napirendi pontnál vonult ki a szocialista honatya. Másutt is akadtak viták, a képviselők nem egyformán értékeltek bizonyos számadatokat. Az ülésen személyi kérdésekben születtek döntések, továbbá pályázatokkal kapcsolatban is.
Tovább »

Következő oldal »