Az okafogyott népszavazástól való távolmaradásra buzdít a testületi többség Algyőn

2017. február 24., péntek · Hozzászólok

rendkivuli_testuleti016kf

Az algyői képviselő-testület nem szavazatra buzdító ötfős többsége közleményben köszönte meg a népszavazási kezdeményezést támogató algyőiek aláírását. Mint írják, mivel okafogyottá vált a népszavazás, nem látják értelmét az azon való részvételnek. Tovább »

Élesedik az algyői ipari park vállalkozói és a helyi Fidesz közötti vita

2017. február 18., szombat · 22 hozzászólás

vegyiuzem_tabla001kf

Bírálta az algyői Fidesz-frakció a vegyi üzem mellett kiálló cégeket, többek között azzal, hogy nincs tisztában a félszáz vállalkozás azzal, hogy mit is támogatnak röpirataikkal, weboldalukkal, és eleve nonszensz, hogy bele akarnak szólni a népszavazásba. Most megszólalnak a görög vegyi üzem Algyőre települését támogató cégek, szerintük nem az a nonszensz, amit ők csinálnak, hanem az, amit a Fidesz. Tovább »

A rugós ördögtől a magánérdekekig – A vegyi üzemet támogatókat bírálta az algyői Fidesz (FRISSÍTVE)

2017. február 16., csütörtök · 17 hozzászólás

algyoi_fidesz_sajttaj002kf

Vitatatja az algyői Fidesz-frakció, hogy a görög vegyi üzem betelepülése mellett röpiratokon érvelő félszáz helyi érdekeltségű cég tudja egyáltalán, hogy mihez adta a nevét. Pongrácz Tamás frakcióvezető sajtótájékoztatóján kijelentette: nonszensz, hogy beleszólnak az ipari park vállalkozói a település belügyének számító népszavazásba. Tovább »

Migráció, kvóta, népszavazás – vitaest a szegedi közgyűlési pártok részvételével

2016. szeptember 26., hétfő · 25 hozzászólás

migransok_0913_06_gs

Szeptember 30. a vita napja. A SZEGEDma.hu meghívta a szegedi közgyűlés pártjait – három jobb- és három baloldali szervezet képviselőjét várjuk a Millenniumi Kávéházba, hogy bemutassa saját és pártja álláspontját a migrációs helyzetről, a népszavazásról. Miként látják a szegedi politikusok a bevándorlást a referendum előtt két nappal? Erre hamarosan választ kapunk. Tovább »

Rétvári Bence Tiszaszigeten: A távolmaradásra buzdítás félénk igen + FOTÓK

2016. szeptember 24., szombat · 11 hozzászólás

retvari_forum_tiszasziget002

Magyarország továbbra is maradjon a magyaroké – buzdított pénteki lakossági fórumán az EMMI parlamenti államtitkára. Tovább »