NGM: 1300 milliárdos forrás áll a magyar tudomány és innováció rendelkezésére

2017. március 20., hétfő · Hozzászólok

pecs_egyetem

Megközelítőleg 1300 milliárd forint forrás áll a magyar tudomány, kutatás-fejlesztés és innováció rendelkezésére 2020-ig – jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára hétfőn Pécsett. Tovább »

Uniós és magyar költségvetési források is segítik a Horvátországgal közös fejlesztéseket

2017. február 20., hétfő · Hozzászólok

Az európai uniós és a magyar költségvetési forrásokból finanszírozott programokról tartott előadást hétfőn Eszéken a Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődés Központban (HMOMK) Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Tovább »

Elfogadta a kormány az integrált területi programokat

2015. augusztus 15., szombat · Hozzászólok

Elfogadta a kormány a megyék és a megyei jogú városok által elkészített integrált területi programokat – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t. Tovább »

NGM: tovább erősítik a magyar gazdaságot a hamarosan elérhető fejlesztési források

2014. szeptember 20., szombat · Hozzászólok

Az utóbbi időszak eredményei azt mutatják, hogy a magyar gazdaság egyre egészségesebb, és egyre jobban teljesít az európaihoz képest, ezt pedig tovább erősítik majd a hamarosan elérhető fejlesztési források – mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.
Tovább »

Kothencz János: A helyi vállalkozók tudják megteremteni Szeged reményteljes jövőjét + FOTÓK

2014. szeptember 17., szerda · 16 hozzászólás

vallalkozoi_forum14_gs

A munkahelyteremtést tarja legfontosabb feladatának Kothencz János polgármesterjelölt, aki a KAVOSZ Zrt. vállalkozói fórumán kijelentette, a szegedi jobboldal számít a vállalkozásokra, az ő megerősítésük, helyzetbe hozásuk Szeged jövőjének záloga. Tovább »