Pénteki programajánló: Idén Szegeden zeng a Notre Dame!

2017. augusztus 11., péntek · Hozzászólok

a_notre_dame-i_toronyor_szabadteri

A Notre Dame-i toronyőrt még sosem adták elő ilyen körülmények között. Oscar-díjra is jelölt Disney-dalokkal érkezik városunkba a világsikerű musical, mely szerelemről, hősiességről és elfogadásról szól. Péntektől egészen vasárnapig az Alabárdos étterem, mint a Szabadtéri Játékok partnere egy különleges menüsort állított össze ez alkalmából. Ez és még sok más várja ezen a napon Önt Szegeden! Tovább »

Hétfői programajánló: egy kis kikapcsolódás

2017. július 23., vasárnap · Hozzászólok

programajanlo

Délelőtt a Somogyi-könyvtár Odesszai fiókkönyvtára várja a kicsiket foglalkozásra. Este az érdeklődőket várja a Grand Café, a Belvárosi mozi és a 27. Thealter társulat. Tovább »

Hétvégi programajánló: élvezzük együtt a hétvégét!

2017. július 22., szombat · Hozzászólok

programajanlo

Vízitúrázás, I. Holdfény Éjszakai Félmaraton, vadasparki kalandok és még sok más vár a hétvégén a szegediekre. Tovább »

Szerdai programajánló: két idei francia film a Belvárosi moziban és egy kis esti szórakozás

2017. július 19., szerda · Hozzászólok

mozi_film_vetites

A délelőtt folyamán a Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárai várják a kicsiket, különböző foglalkozásokkal. Délután a Belvárosi moziban megtekinthető lesz A sóher című idei francia vígjáték, illetve később az Én és a mostohám című film is. Este pedig, aki egy kis laza szórakozásra és táncra vágyik a Tisza DOKK-on megteheti. Tovább »

Hétfői programajánló: a Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárának programjai gyerekeknek, illetve a Swingerklub című film felnőtteknek

2017. július 16., vasárnap · Egy hozzászólás

Swingerklub

Reggel 10 órától már szeretettel várja a gyerekeket, a Somogyi-könyvtár Odesszai és Csillagtéri fiókkönyvtára különböző foglalkozásokra, illetve a Belvárosi moziban 18:45-től vetítik a Swingerklub című dán vígjátékot. Tovább »

Hétvégi programajánló:Eldorádó Fesztivál a Grand Caféban és Autós Napok a Belvárosi Moziban

2017. július 14., péntek · Hozzászólok

auto_kocsi

Szombat délelőtt már programokat kínál a Grand Café Várkert, ugyanis elkezdődik az idei Eldorádó Fesztivál! Az Árkádban az Autó Kiállításhoz kapcsolódóan a Belvárosi Mozi filmeket vetít majd le egészen július 17.-ig, a Milleniumi Kávéházban pedig Indigó koncert lesz. Tovább »

Pénteki programajánló: Szent Andrási sÖRÖM és Szabad péntek a Hungiban

2017. július 13., csütörtök · Hozzászólok

magyar_vandor_sor

Idén a Békésszentandrási söröket csapolják Nektek liter számra a Söröm Fesztivál keretén belül, a Belvárosi mozi az eredeti Nabucco darabot vetíti le az érdeklődőknek, illetve a Hungiban „Szabad péntek, szabad terasz, szabad tánc” várja a szórakozni vágyókat. Tovább »

Pénteki programajánló: Anyegin, Malomfesztivál 2017 Warm Up

2017. július 6., csütörtök · Hozzászólok

dungaree_2016

Könyvbemutatóra vár a Hangoskönyvtár, színházi előadást játszik a Belvárosi Mozi, Szekeres András ad akusztikus koncertet a Nyugi Kertben, a Grand Café Várkertben pedig a Consecration, a Rosa Parks, a Dungaree, a Lucy Dreamin’ és a hendrigz hangol a Malomfesztiválra. Tovább »

Hétvégi programajánló: Múzeumok éjszakája, Drum Street Trio

2017. június 23., péntek · Hozzászólok

01_mora-ferenc-muzeum

Piacra vár a Mátyás tér, programok sokaságával készül a Múzeumok éjszakájára a Somogyi-könyvtár, a REÖK, a Móra Ferenc Múzeum, illetve az SZTE Füvészkert, a jazz és swing kerül a középpontba a Millenniumi Kávéházban, a Grand Café Várkert pedig két bulival is készül a hétvégére. Tovább »

Hétvégi programajánló: Tisacra, gyermekfesztivál, éjszaka a Vadasparkban

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

ragadozok_ejszakaja_vadaspark_oroszlan

Folytatódik a Tisacra Összművészeti Minifesztivál az Alsóvárosi Ferences Plébánián, beerpongra vár a Nyugi Kert, koncertfilmet vetít a Belvárosi Mozi, gyermekfesztivál lesz a Partfürdőn, az ELTE koncertzenekara lép fel az Agórában, a Vadasparkban pedig éjszakára sem áll meg az élet. Tovább »

Csütörtöki programajánló: ULTRA, borfesztivál, VINYIT

2017. május 17., szerda · Hozzászólok

borfesztival_elso_nap22_gs

Folytatódik a XXIII. Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozat, Magyar Edére emlékezik a Somogyi-könyvtár, premier előtti vetítésre és közönségtalálkozóra vár a Belvárosi Mozi, a Poros zenekar ad koncertet a Millenniumi Kávéházban, a JATE Klubban pedig megnyitják a vizsgaidőszakot. Tovább »

Szerdai programajánló: Borfesztivál, villamosfutás, A galaxis őrzői vol. 2

2017. május 16., kedd · 5 hozzászólás

A_Galaxis_Orzoi_vol2_B1_main_12V_majus4_kicsiFolytatódik a XXIII. Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozat, a filozófia hosszú éjszakájára készül a Grand Café Várkert, a Mitchell-Sövény Duo zenél a Jazz Kocsmában, táncházra vár a Városi Rock Klub, moziba látogat az SZTE EHÖK, valamint hatodik alkalommal rendezik meg a Éjszakai Jótékonysági Villamosfutást. Tovább »

Következő oldal »