Labdarúgás: nagyot küzdöttünk, de kikaptunk a portugáloktól

2017. szeptember 3., vasárnap · 2 hozzászólás

A hatvan percet emberhátrányban játszó magyar válogatott 1-0-s vereséget szenvedett a regnáló Európa-bajnok portugáloktól, így már biztosan nem vesz részt a jövő évi világbajnokságon. A győztes gólt Bernardo Silva szerezte. Tovább »

Labdarúgás: a klubtagok vasárnaptól vehetnek belépőt a magyar-portugálra

2017. július 28., péntek · Hozzászólok

A Szurkolói Klub tagjai már vasárnaptól megvásárolhatják belépőjüket a magyar labdarúgó-válogatott szeptember 3-i világbajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyen az Európa-bajnok Portugália lesz a vendég a Groupama Arénában. Tovább »

Kajak-kenu: DÉMÁSZ Szeged érem a maratoni Eb-n

2017. július 3., hétfő · Hozzászólok

miskolczyfruzsina2

Miskolczy Fruzsina kellemes meglepetést okozva szombaton ezüstérmet szerzett a felnőtt női kenus mezőnyben a Portugáliában rendezett maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon. A DÉMÁSZ Szeged VE versenyzője vasárnap ünnepli a 20. születésnapját, így duplán ünnepelhet a hétvégén. Tovább »

A portugáliai világbajnokságra készülnek a szegedi kempósok

2017. április 24., hétfő · Hozzászólok

BC5K1133

A héten rendezik meg Portugáliában a kempo világbajnokságot, ahol az SZTE EHÖK SE két versenyzője, Székács Ádám és Niedermayer Bence képviseli a szegedi színeket. A két versenyzővel többek között erről a kevésbé ismert küzdősportról, valamint a felkészülésükről is beszélgettünk. Tovább »

Labdarúgás: mintegy 1500 vendégszurkoló indult együtt a portugál-magyar mérkőzésre

2017. március 25., szombat · Hozzászólok

Mintegy 1500 vendégszurkoló együtt indult a lisszaboni Fény Stadionjába, ahol az Európa-bajnok Portugália lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele világbajnoki selejtezőmérkőzésen. Tovább »

Szijjártó: Magyarország megállapodott Portugáliával a konzuli képviselet kibővítéséről

2016. december 6., kedd · Hozzászólok

Szijjártó Péter

Magyarország bilaterális megbeszélés keretében megállapodott Portugáliával a konzuli képviseleti együttműködés jelentős kibővítéséről – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a NATO-tagországok kétnapos brüsszeli külügyminiszteri tanácskozásának szünetében, kedden az MTI-nek nyilatkozva. Tovább »

Kuba, Ausztrália és Horvátország után idén Portugáliában ünnepelt Vajda Attila

2015. március 21., szombat · Hozzászólok

Vajda Attila

Vajda Attila, az EDF DÉMÁSZ-Szegedi VE olimpiai bajnok klasszisa már rutinos utazónak számít, így volt ideje megszokni, hogy a születésnapját általában nem Szegeden vagy Szőregen, de még csak nem is Magyarországon tölti. A 32 esztendős kenus március elején ideiglenesen Portugáliába költözött a csapattársaival, 2015-ben Montebelóban fújhatta el a képzeletbeli gyertyákat a tortáról.
Tovább »